(Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!”

(Last Updated On: August 2, 2020)

Este de nînțeles de ce Primăria Brașov ține în mizerie Stadionul Tineretului, aflat în proprietate de ceva timp.

Ciprian Jurubescu: „CÂND ÎȚI E RUȘINE CĂ EȘTI LOCALNIC! ASTA SE ÎNTÂMPLĂ CÂND AJUNG STĂPÂNI PE ORAȘ!
Baraj pentru Liga 3 pe Tineretului, reprezentantele județelor Covasna și Mureș!

(Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 1 (Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 2 (Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 3

Organizator FRF prin AJF BRAȘOV, aceeași care au făcut orice să favorizeze o mașinărie politică spre baraj, aceeași care au desemnat o câștigătoare de Cupa României fără niciun meci jucat, aceeași care azi fac de rușine BRAȘOVUL prin organizarea execrabilă a acestui meci între echipe din județele vecine!

Iarba netunsă poate fi ceva interpretabil dar mizeria de la tribuna oficială, singura deschisă, întrece orice limită a bunului simț! Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!

Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!
#2020Brașovunnouînceput

(Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 4 (Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 5

P.S. Apropo, ca să fie tacâmul complet, ghiciți cine e observator de joc azi? Însuși conducătorul echipei Olimpic Zărnești, echipa desemnată câștigătoarea Cupei României de AJF BRAȘOV, fără să fi jucat vreun meci!!!!”

Corneliu Teposu: „Eu am tot zis că Brașovul a decăzut din punct de vedere sportiv mai mult ca niciodată.
Baza e acum a Primăriei, nu mai sunt suporterii stegari acolo să facă curat, să dea cu mătura, să vopsească sau să deszăpezească, ca atunci când a fost cazul.
AJF Brașov, organizatorul din partea FRF, probabil că a intrat în vacanță de când a ajutat echipa Primăriei să ajungă la barajul interjudețean.
Rușine! Că ne faceți Brașovul de rușine, nerușinaților!”