(Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!”

Last Updated on august 2, 2020 Este de nînțeles de ce Primăria Brașov ține în mizerie Stadionul Tineretului, aflat în proprietate de ceva timp.

Ciprian Jurubescu: „CÂND ÎȚI E RUȘINE CĂ EȘTI LOCALNIC! ASTA SE ÎNTÂMPLĂ CÂND AJUNG STĂPÂNI PE ORAȘ!
Baraj pentru Liga 3 pe Tineretului, reprezentantele județelor Covasna și Mureș!

(Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 1 (Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 2 (Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 3

Organizator FRF prin AJF BRAȘOV, aceeași care au făcut orice să favorizeze o mașinărie politică spre baraj, aceeași care au desemnat o câștigătoare de Cupa României fără niciun meci jucat, aceeași care azi fac de rușine BRAȘOVUL prin organizarea execrabilă a acestui meci între echipe din județele vecine!

Iarba netunsă poate fi ceva interpretabil dar mizeria de la tribuna oficială, singura deschisă, întrece orice limită a bunului simț! Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!

Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!
#2020Brașovunnouînceput

(Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 4 (Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!” 5

P.S. Apropo, ca să fie tacâmul complet, ghiciți cine e observator de joc azi? Însuși conducătorul echipei Olimpic Zărnești, echipa desemnată câștigătoarea Cupei României de AJF BRAȘOV, fără să fi jucat vreun meci!!!!”

Corneliu Teposu: „Eu am tot zis că Brașovul a decăzut din punct de vedere sportiv mai mult ca niciodată.
Baza e acum a Primăriei, nu mai sunt suporterii stegari acolo să facă curat, să dea cu mătura, să vopsească sau să deszăpezească, ca atunci când a fost cazul.
AJF Brașov, organizatorul din partea FRF, probabil că a intrat în vacanță de când a ajutat echipa Primăriei să ajungă la barajul interjudețean.
Rușine! Că ne faceți Brașovul de rușine, nerușinaților!”

Previous Story

Brașov. Nici turiștii de la munte nu cred în masca de protecție. ”Te rog, scutește-mă!” Cristian Paun: „Revenire în “V” pe Transfăgărășan! Bară la bară de la Cabana Capra! Invers, la fel, de la Bâlea Cascadă! Nu am văzut aglomerație din asta nici în boom!”

Next Story

Foto Brașov. Este normal? Golire vidanja compania apa direct în Timisul Sec. „Nu stiam de ce in zona acea miroase a fecaloid-menajer”