Brașov. Nici turiștii de la munte nu cred în masca de protecție. ”Te rog, scutește-mă!” Cristian Paun: „Revenire în “V” pe Transfăgărășan! Bară la bară de la Cabana Capra! Invers, la fel, de la Bâlea Cascadă! Nu am văzut aglomerație din asta nici în boom!”

(Last Updated On: August 2, 2020)

Autoritățile din Brașov, după o absență îndelungată, încearcă acum să mai oprească cumva numărul mare de infectări cu coronavirus. Primarul George Scripcaru a anunțat că pe Republicii și în Piața Sfatului este obligatoriu să porți mască.

În Brașov, forțele de ordine au controlat zonele publice aglomerate. Au mers în piețe, prin stațiile pentru transportul în comun ori la telecabină. Nu o dată, cei găsiți fără mască au avut de comentat, anunță stirileprotv.ro.

Brașov. Nici turiștii de la munte nu cred în masca de protecție. ”Te rog, scutește-mă!”  Cristian Paun: „Revenire în “V” pe Transfăgărășan! Bară la bară de la Cabana Capra! Invers, la fel, de la Bâlea Cascadă! Nu am văzut aglomerație din asta nici în boom!” 1

”Aveți obligația să purtați mască în zona centrală și istorică a municipiului Brașov.
Bărbat: Zău?
Începînd cu ora 10, până la ora 23.
Bărbat: Zău?”.

”Cu această mască de trei lei nu se întâmplă absolut nimic, nu se face nimica, este decât o cârpă care aș arunca la gunoi”.

”Te rog, scutește-mă!”.

Turiștii trebuie să își acopere nasul și gura și când vizitează Grădina Zoologică.

”Mă voi reglementa astfel încât să nu am probleme cu autoritățile, este o măsură din punctul meu de vedere puțin absurdă”.

Femeie: ”Nu avem ce să facem, dacă astea sunt regulie trebuie să ne supunem și noi și copii”.

Alin Pînzaru, Directorul Grădinii Zoologice din Brașov: ”Se poartă mască pe teritoriul Grădinii Zoologice, am promovat acest lucru, am pus la intrare, oamenii în general respectă”.

Cristian Paun: „Revenire în “V” pe Transfăgărășan! Bară la bară de la Cabana Capra! Invers, la fel, de la Bâlea Cascadă! Nu am văzut aglomerație din asta nici în boom!

Brașov. Nici turiștii de la munte nu cred în masca de protecție. ”Te rog, scutește-mă!”  Cristian Paun: „Revenire în “V” pe Transfăgărășan! Bară la bară de la Cabana Capra! Invers, la fel, de la Bâlea Cascadă! Nu am văzut aglomerație din asta nici în boom!” 2 Brașov. Nici turiștii de la munte nu cred în masca de protecție. ”Te rog, scutește-mă!”  Cristian Paun: „Revenire în “V” pe Transfăgărășan! Bară la bară de la Cabana Capra! Invers, la fel, de la Bâlea Cascadă! Nu am văzut aglomerație din asta nici în boom!” 3 Brașov. Nici turiștii de la munte nu cred în masca de protecție. ”Te rog, scutește-mă!”  Cristian Paun: „Revenire în “V” pe Transfăgărășan! Bară la bară de la Cabana Capra! Invers, la fel, de la Bâlea Cascadă! Nu am văzut aglomerație din asta nici în boom!” 4 Brașov. Nici turiștii de la munte nu cred în masca de protecție. ”Te rog, scutește-mă!”  Cristian Paun: „Revenire în “V” pe Transfăgărășan! Bară la bară de la Cabana Capra! Invers, la fel, de la Bâlea Cascadă! Nu am văzut aglomerație din asta nici în boom!” 5

Așteptăm cifrele pe semestrul 2! #alegebogăția”