Foto Brașov. Este normal? Golire vidanja compania apa direct în Timisul Sec. „Nu stiam de ce in zona acea miroase a fecaloid-menajer”

Last Updated on august 2, 2020 Brașovul este orașul european unde vidanja se golește direct într-un râu.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Ionela Tamas a scris: „Golire vidanja – compania apa, angajații s-au justificat ca aici au fost trimiși de către cei de la firma, le-am scris și celor de la Garda De Mediu Brașov, sunt curioasa ce părere au, la 14:25, în timp ce domnii continuau manevra s-a efectut și un apel la 112, degeaba, nu este de competenta lor…

Foto Brașov. Este normal? Golire vidanja compania apa direct în Timisul Sec. „Nu stiam de ce in zona acea miroase a fecaloid-menajer” 1 Foto Brașov. Este normal? Golire vidanja compania apa direct în Timisul Sec. „Nu stiam de ce in zona acea miroase a fecaloid-menajer” 2 Foto Brașov. Este normal? Golire vidanja compania apa direct în Timisul Sec. „Nu stiam de ce in zona acea miroase a fecaloid-menajer” 3 Foto Brașov. Este normal? Golire vidanja compania apa direct în Timisul Sec. „Nu stiam de ce in zona acea miroase a fecaloid-menajer” 4 Foto Brașov. Este normal? Golire vidanja compania apa direct în Timisul Sec. „Nu stiam de ce in zona acea miroase a fecaloid-menajer” 5

Adresa este Timisul Sec, în zona la Remat, au mai fost văzuți, nu sunt la prima abatere din câte am înțeles”.

Mara G.: Conform normelor in vigoare apele menajere nu pot fi deversate direct in râu fără sa fie tratate in prealabil prin epurare.
Dionisie M.: Nu stiam de ce in zona acea miroase a fecaloid-menajer.

Previous Story

(Foto) Brașovul făcut de rușine. Stadionul Tineretului, mizerie de nedescris. Ciprian: „ Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni(Mureș) și SEPSI(Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!  Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!”

Next Story

Video Brașov. Viscri invadat de mașini. „Ministerul Culturii, Consiliul Județean Brașov, dl Adrian Ioan Veştea, dl ministru Bogdan Gheorghiu, cineva, ne auziti si pe noi? Protejam unul dintre putinele situri UNESCO pe care le avem? Sau macar pe oamenii care locuiesc in sat?”