(Foto) Accident Brașov. Biciclist lovit de mașină pe Griviței

Last Updated on august 7, 2020 Un biciclist a fost lovit astăzi de un șofer,  pe Bulevardul Griviței din Brașov.  Din fericire, victima nu este în stare gravă.

A primit îngrjiri de la medicii de pe Ambulanță, nu a fost nevoie de intervenția echipajelor SMURD. Polițiștii fac cercetări pentru a afla în ce condiții s-a produs evenimentul, anunță Realitatea de Brașov.

(Foto) Accident Brașov. Biciclist lovit de mașină pe Griviței 1 (Foto) Accident Brașov. Biciclist lovit de mașină pe Griviței 2

Potrivit IPJ Brașov, în jurul orei 10.10, un bărbat, care conducea un autovehicul pe bld. Griviței din mun. Brașov, jud. Brașov, a surprins și accidentat un biciclist.

(Foto) Accident Brașov. Biciclist lovit de mașină pe Griviței 3

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Previous Story

Brașov. Ministrul Sănătății: Secția COVID de la Județean nu se desființează. Spitalul COVID va avea 28 de paturi

Next Story

Brașov. Autoritățile au promis 28 de paturi noi la ATI. S-au amenajat doar 15 locuri, 13 au fost mutate dintr-un loc în altul