(Foto) Erwin Albu: „Lacul 1 din Codlea se reumple încet cu apă”

Last Updated on august 17, 2020 Viceprimarul Erwin Albu din Codlea anunță că lacul 1 se reumple încet cu apa.

Erwin Albu: „Lacul 1 se reumple încet cu apa. Asa cum va anuntam inca de la inceputul anului, administratorii Strandului Codlea au promis ca vara aceasta vor reumple Lacul 1. Acesta este stadiul la zi, azi, 16.08.2020

(Foto) Erwin Albu: „Lacul 1 din Codlea se reumple încet cu apă” 1 (Foto) Erwin Albu: „Lacul 1 din Codlea se reumple încet cu apă” 2 (Foto) Erwin Albu: „Lacul 1 din Codlea se reumple încet cu apă” 3

Ma bucur ca si alti politicieni locali au început macar inainte de alegeri sa se intereseze de acest obiectiv important pentru codleni, chiar daca ne mint pe față ca datorita lor se reumple lacul cu apa si tot ei fac sa se invarta pamantul.

Va trebui sa analizam cu responsabilitate daca se respecta parametrii si reglementarile in continuare, mai ales ca o lucrare asemanatoare se anunta si la Lacul 2. Voi expune aceasta problema celor responsabili in saptamana care vine, mai ales ca lacul pare plin de bălării si exista destule elemente periculoase pentru public la fata locului”.

Previous Story

Brașov. Radu: „Azi am ajuns să văd cu ochii mei, direct la fața locului dezastrul de pe Calea Vacilor din BV. Este inadmisibil cum a fost distrus unul din cele mai frumoase locuri ale orașului meu natal de către niște oameni fără scrupule sub aripa ocrotitoare a actualului primar Scripcaru”

Next Story

Brașov. Cu cine ții? USR-Plus, PNL și PSD și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Județean