Brașov. Cu cine ții? USR-Plus, PNL și PSD și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Județean

Last Updated on august 17, 2020 Alegerile locale au intrat în linie dreaptă după ce marile partide din Brașov și-au depus candidaturile la Primărie și Consiliul Județean.

USR Brașov: „Astăzi am depus la Biroul Electoral Judeţean dosarele candidaţilor USR PLUS la Consiliul Judeţean si la Preşedinţia CJ ✌️

Brașov. Cu cine ții? USR-Plus, PNL și PSD și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Județean 1

Împreună cu dosarele, am depus şi listele de semnături – peste 5000 de semnături pe hârtie şi alte 1200 de semnături electronice.

Vă mulţumim mult pentru semnături, pentru donaţii, pentru mesaje, pentru toată susţinerea!

Am intrat oficial în cursa pentru alegerile din 27 septembrie. Până atunci, ne vedem în stradă!”

Allen Coliban canidează la Primărie și Tudor Benga la Consiliul Județean, ambii din partea USR-Plus

PNL Brasov: „Organizația PNL Brașov a depus astăzi candidaturile pentru Primăria Brașovului și pentru Consiliul Local Brașov. Adrian Oprică, președintele organizației muncipale PNL:

Brașov. Cu cine ții? USR-Plus, PNL și PSD și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Județean 2

“Vreau să mulțumesc celor peste 18.700 de brașoveni care au semnat pentru candidații noștri, candidați tineri, a căror medie de vârstă este de 42 ani. Propunem brașovenilor o listă de profesioniști, reprezentanți ai cartierelor municipiului Brașov, continuând proiectul nostru de suflet “Consilierul de cartier”. Acest proiect început împreună cu primarul Brașovului, George Scripcaru, a rezolvat multe probleme ale brașovenilor. Vă așteptăm la vot în 27 Septembrie!

Alexandru Marius Dunca (PSD): „Avem cei mai buni candidați la alegerile locale din Municipiul Brașov și din tot județul. Florin Orțan este un foarte bun manager, care a format echipe perfomante oriunde a lucrat și care știu că își dorește să însănătoșească administrația locală.

Brașov. Cu cine ții? USR-Plus, PNL și PSD și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Județean 3
Intrăm în această campanie cu mult optimism și cu dorința de a schimba lucrurile în bine, pentru că brașovenii s-au săturat de promisiunile neîndeplinite ale PNL din ultimii 30 de ani.

Previous Story

(Foto) Erwin Albu: „Lacul 1 din Codlea se reumple încet cu apă”

Next Story

Brașov. Medicul Florin Orțan:„Candidez la Primărie pentru că vreau să îmi pun toată experiența de management acumulată în cariera de medic, în folosul brașovenilor. Intru în acestă competiție electorală cu un plan integrat de măsuri, unite de un fir roșu important pentru toți brașovenii – sănătatea!”