Brașov. Radu: „Azi am ajuns să văd cu ochii mei, direct la fața locului dezastrul de pe Calea Vacilor din BV. Este inadmisibil cum a fost distrus unul din cele mai frumoase locuri ale orașului meu natal de către niște oameni fără scrupule sub aripa ocrotitoare a actualului primar Scripcaru”

Last Updated on august 17, 2020 Deal distrus din Schei pentru construcția de apartamente. Primăria nu a văzut.

Radu Curca: „Azi am ajuns să văd cu ochii mei, direct la fața locului dezastrul de pe Calea Vacilor din BV. Este inadmisibil cum a fost distrus unul din cele mai frumoase locuri ale orașului meu natal de către niște oameni fără scrupule sub aripa ocrotitoare a actualului primar penal Scripcaru.

Brașov. Radu: „Azi am ajuns să văd cu ochii mei, direct la fața locului dezastrul de pe Calea Vacilor din BV. Este inadmisibil cum a fost distrus unul din cele mai frumoase locuri ale orașului meu natal de către niște oameni fără scrupule sub aripa ocrotitoare a actualului primar Scripcaru” 1

Brașov. Radu: „Azi am ajuns să văd cu ochii mei, direct la fața locului dezastrul de pe Calea Vacilor din BV. Este inadmisibil cum a fost distrus unul din cele mai frumoase locuri ale orașului meu natal de către niște oameni fără scrupule sub aripa ocrotitoare a actualului primar Scripcaru” 2

Această distrugere este iremediabilă, sper din suflet ca vinovații să fie trași la răspundere,dar șanse sunt numai cu o nouă administrație locală, hai să-i măturam pe actualii corupți din orașul nostru!”

Previous Story

Mihai Codruț Nanu: „Baschetul pe iarbă. Locul de origine: Brașov, România. PS: ar putea fi denumit “Baschet de Câmp”. Primește trofeul “cea mai tare spoială de cartier”

Next Story

(Foto) Erwin Albu: „Lacul 1 din Codlea se reumple încet cu apă”