Brașov. Șeful Protecției Consumatorului, internat pentru COVID-19, despre mâncarea suspectă din spital: „Am sa atașez o poza cu “șunca”….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile)”

Last Updated on august 3, 2020 Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Brașov, infectat și internat, reclamă mâncarea tot mai proastă care este servită bolnavilor la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

Sorin Claudiu Susanu: „Probabil defect profesional….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile).

Brașov. Șeful Protecției Consumatorului, internat pentru COVID-19, despre mâncarea suspectă din spital: „Am sa atașez o poza cu “șunca”..... de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile)” 1

Discutam despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situații. Ar fi păcat ca efortul susținut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienții sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si așa precară in care se afla pacienții de aici.

Am sa atașez o poza cu “șunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienților cu tot ceea ce pot”.

Previous Story

Doi pacienți cu COVID-19 din Brașov, intubați, transferați cu elicopterul la Cluj-Napoca

Next Story

Brașov. Îl votezi? Medicul Florin Orțan candidează la Primărie, împotriva lui George Scripcaru și Allen Coliban