Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Îl votezi? Medicul Florin Orțan candidează la Primărie, împotriva lui George Scripcaru și Allen Coliban

Brașov. Îl votezi? Medicul Florin Orțan candidează la Primărie, împotriva lui George Scripcaru și Allen Coliban

Last Updated on august 3, 2020 PSD îl propune pe medicul Florin Orțan candidat la primărie, o lovitură pentru primarul George Scripcaru, amândoi se luptă pe același tip de votanți. Cei tineri aleg Allen Coliban de la USR.

Roxana Minzatu, deputat PSD: „Ce a lipsit Brașovului in ultimii treizeci de ani? Lideri capabili sa uneasca fortele in folosul proiectelor mari.

Brașov. Îl votezi? Medicul Florin Orțan candidează la Primărie, împotriva lui George Scripcaru și Allen Coliban 1

Imi pun increderea in Rasaliu Marian si Florin Orțan ca vor aduce brasovenilor administratia care nu rateaza sanse pentru oras sau judet cum s-a intamplat mereu in trecut din cauza orgoliilor personale sau a luptelor politice. Cu fiecare am lucrat la legi si investitii concrete pentru zona noastra.

Marian Rasaliu este candidatul PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean Brasov.
Dr. Florin Ortan, senator, este candidatul PSD la functia de Primar al Municipiului Brasov”.

Previous Story

Brașov. Șeful Protecției Consumatorului, internat pentru COVID-19, despre mâncarea suspectă din spital: „Am sa atașez o poza cu “șunca”….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile)”

Next Story

Brașov. Allen Coliban (USR) îl învață pe George Scripcaru cum să procedeze pentru redeschiderea în siguranță a școlilor. Îl va asculta?