Doi pacienți cu COVID-19 din Brașov, intubați, transferați cu elicopterul la Cluj-Napoca

Last Updated on august 3, 2020 Nu mai este un secret că spitalele COVID din Brașov sunt pline. Pacienții infectați au ajuns să fie transferați și la Cluj. 3197 de persoane din Brașov au fost depistate pozitiv cu coronavirus, 426 sunt încă internate.

Doi pacienți din Brașov, infectați cu coronavirus, au fost transferați duminică, în jurul orei 19:00, cu ajutorul unui elicopter. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), unul dintre pacienți ar fi decedat, însă informația nu a putut fi confirmată oficial.

Doi pacienți cu COVID-19 din Brașov, intubați, transferați cu elicopterul la Cluj-Napoca 1

Contactat de Monitorul de Cluj, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj, dr. Mihai Moisescu-Goia, a confirmat transferul celor doi pacienți cu COVID-19. Aceștia au fost preluați de cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

„Pot să confirm că a fost perfectat transferul a doi pacienți cu COVID-19, căci despre asta este vorba, de la Brașov, la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Mai multe nu pot să vă spun, însă, dacă noi am avut locuri, i-am primit”, a declarat dr. Mihai Moisescu-Goia.

Previous Story

Brașov. 243 de persoane infectate au ales să stea acasă. 117 persoane decedate din cauza coronavirusului

Next Story

Brașov. Șeful Protecției Consumatorului, internat pentru COVID-19, despre mâncarea suspectă din spital: „Am sa atașez o poza cu “șunca”….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile)”