Brașov. Medicul Florin Orțan:„Candidez la Primărie pentru că vreau să îmi pun toată experiența de management acumulată în cariera de medic, în folosul brașovenilor. Intru în acestă competiție electorală cu un plan integrat de măsuri, unite de un fir roșu important pentru toți brașovenii – sănătatea!”

Last Updated on august 17, 2020 Medicul Florin Orțan candidează din partea PSD la Primărie având ca obiectiv sănătate. O temă foarte bună având în vedere starea jalnică a spitalelor, ignorate de George Scripcaru total.

Florin Orțan: „Candidez la Primărie pentru că vreau să îmi pun toată experiența de management acumulată în cariera de medic, în folosul brașovenilor. Intru în acestă competiție electorală cu un plan integrat de măsuri, unite de un fir roșu important pentru toți brașovenii – sănătatea!

Brașov. Medicul Florin Orțan:„Candidez la Primărie pentru că vreau să îmi pun toată experiența de management acumulată în cariera de medic, în folosul brașovenilor. Intru în acestă competiție electorală cu un plan integrat de măsuri, unite de un fir roșu important pentru toți brașovenii – sănătatea!” 1

Credința mea profundă este că un oraș nu se poate dezvolta și nu poate crește sănătos fără un sistem medical bine pus la punct, în care cetățeanul, de data asta în calitate de pacient, să se simtă în siguranță și încrezător că orice problemă ar avea, va fi rezolvată de specialiști motivați și bine pregătiți.

Sunt un om de echipă, un om care a construit echipe peste tot pe unde am lucrat. Știu cât de important este să lucrezi alături de oameni competenți și cât de important este să îți alegi colaboratorii cu grijă. Tocmai de aceea, venim cu o echipă puternică pentru Consiliul Local Brașov.

Sunt oameni tineri, profesioniști în domeniile lor de activitate, care își vor pune toată expertiza în folosul brașovenilor”.

Previous Story

Brașov. Cu cine ții? USR-Plus, PNL și PSD și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Județean

Next Story

Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Gata! Datorită vouă am reușit! De azi sunt oficial candidat independent pentru Consiliul Local Brașov! Mulțumesc tuturor brașovenilor care au semnat”