Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Gata! Datorită vouă am reușit! De azi sunt oficial candidat independent pentru Consiliul Local Brașov! Mulțumesc tuturor brașovenilor care au semnat”

Last Updated on august 17, 2020 Mihai Codruț Nanu a reușit să strângă semnăturile necesare pentru a candida la Consiliul Local Brașov, ca independent.

Mihai Codruț Nanu: „🎉Gata! Datorită vouă am reușit! De azi sunt oficial candidat independent pentru Consiliul Local Brașov! Mulțumesc tuturor brașovenilor care au semnat și celor care s-au oferit să-mi strângă o parte din cele 1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ de semnături!

Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Gata! Datorită vouă am reușit! De azi sunt oficial candidat independent pentru Consiliul Local Brașov! Mulțumesc tuturor brașovenilor care au semnat” 1

Am strâns door to door în Avantgarden și Bartolomeu, în piețele din oraș, pe străzi. Am luat contact cu diverși oameni, brașoveni de toate vârstele și din toate mediile sociale. I-am ascultat pe toți, am cules multe idei bune pentru oraș.
Ne vedem la vot!”

Previous Story

Brașov. Medicul Florin Orțan:„Candidez la Primărie pentru că vreau să îmi pun toată experiența de management acumulată în cariera de medic, în folosul brașovenilor. Intru în acestă competiție electorală cu un plan integrat de măsuri, unite de un fir roșu important pentru toți brașovenii – sănătatea!”

Next Story

Video Brașov. Mașină în flăcări, distrusă aproape în totalitate