Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Lupta cu covidu’. Azi, ora 10.15. Un grup reprezentativ pentru cohorta expusă evoluției grave a CoVid-19 își demonstra curajul nețărmurit în fața neo-virozei, înarmat doar cu soluții diluate de alcool etilic”

Last Updated on august 6, 2020 În Brașov există destul persoane care nu prea cred că există coronavirus sau că nu prezintă vreun pericol. Îi găsiți și la terase, gata să vă explice cum stă treaba cu coronavirus.

Grigorescu Dan: „Lupta cu covidu’. Azi, ora 10.15. Un grup reprezentativ pentru cohorta expusă evoluției grave a CoVid-19 își demonstra curajul nețărmurit în fața neo-virozei, înarmat doar cu soluții diluate de alcool etilic.
La ce să le mai folosească măștile și distanțarea spațială dacă beau sub deviza “Pentru bărbați cum trebuie”?
Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Lupta cu covidu'. Azi, ora 10.15. Un grup reprezentativ pentru cohorta expusă evoluției grave a CoVid-19 își demonstra curajul nețărmurit în fața neo-virozei, înarmat doar cu soluții diluate de alcool etilic” 1

La Brașov, până acum, au fost confirmate 3468 de persoane cu COVID-19.

Previous Story

Brașov. Radu Hossu: „1. Mihai Codruț Nanu o să strângă semnăturile cu succes (deja e la 1000 strânse) și va candida independent la Consiliul Local Brașov…4. Punctul 3 cred că-l enervează crunt pe George Scripcaru”

Next Story

Brașov. Focar de COVID-19 într-un azil de bătrâni din Moieciu. Raed Arafat și Nelu Tătaru vizită urgentă la Spitalul modular de la Brașov care ar urma să fie inaugurat cu paturile deja existente