Brașov. Radu Hossu: „1. Mihai Codruț Nanu o să strângă semnăturile cu succes (deja e la 1000 strânse) și va candida independent la Consiliul Local Brașov…4. Punctul 3 cred că-l enervează crunt pe George Scripcaru”

Last Updated on august 6, 2020 Se apropie alegerile locale și se fac calcule. Cine va avea majoritate în Consiliul Local, cine va intra independent.

Radu Hossu: „Dacă nu o scrie nimeni din presa locală, prin urmare o scriu eu:
1. Mihai Codruț Nanu o să strângă semnăturile cu succes (deja e la 1000 strânse) și va candida independent la Consiliul Local Brașov. Și eu cred că va candida cu succes.

Brașov. Radu Hossu: „1. Mihai Codruț Nanu o să strângă semnăturile cu succes (deja e la 1000 strânse) și va candida independent la Consiliul Local Brașov...4. Punctul 3 cred că-l enervează crunt pe George Scripcaru” 1

2. Mihai Nanu un liberal convins, pleacă din PNL când partidul este pe val, pentru că pare sincer interesat de proiectele pentru Brașoveni și mai puțin de câștigurile politice.

3. Mihai Nanu îl susține la Primăria Brașov pe Allen Coliban, candidatul USRPLUS la Primăria Brașov.

4. Punctul 3 cred că-l enervează crunt pe George Scripcaru.

Toate astea în timp ce primarii PSD migrează în stoluri-stoluri către PNL în toată țara.

Brașovul este într-adevăr special”.

Previous Story

Cum explică Alexandru Rafila creșterea numărului de cazuri noi din Brașov

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Lupta cu covidu’. Azi, ora 10.15. Un grup reprezentativ pentru cohorta expusă evoluției grave a CoVid-19 își demonstra curajul nețărmurit în fața neo-virozei, înarmat doar cu soluții diluate de alcool etilic”