Brașov. Istoricul Alexandru Stanescu candidează la Consiliul Local din partea PNL. „Cred că Brașovul poate fi comparat cu marile centre turistice din Europa prin calitatea patrimoniului construit, mobil și imaterial”

Last Updated on august 31, 2020 Istoricul Alexandru Stanescu, Manager al Muzeului de Etnografie și al Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului, a anunțat că va candida la Consiliul Local din partea PNL Brașov.

Alexandru Stanescu: „Dragi prieteni, doresc să vă anunț că am hotărât să candidez la alegeri pentru funcția de Consilier în Consiliul Local Brașov alături de echipa propusă de Partidul Național Liberal

Brașov. Istoricul Alexandru Stanescu candidează la Consiliul Local din partea PNL. „Cred că Brașovul poate fi comparat cu marile centre turistice din Europa prin calitatea patrimoniului construit, mobil și imaterial” 1

.Sunt brașovean, șcheian, fac parte din vechiul neamul Furnică, sunt pasionat de istorie și de tradiții, am absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității Babeș- Bolyai din Cluj-Napoca, sunt Doctor în Arheologie romană al aceleași universități clujene.

Am experiență în domeniile educație (profesor), cercetare (cercetător principal III și muzeograf), conservarea și promovarea patrimoniului (director al Direcției de Cultură) și management cultural (Manager al Muzeului de Etnografie și al Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului).

Consider că Brașovul are nevoie de o echipă de specialiști, de oameni cu experiență, dar și de tineri cu entuziasm și cu idei inovatoare care să contribuie la dezvoltarea viitoare orașului.

Ca istoric și manager al unei instituții culturale cred că Brașovul poate fi comparat cu marile centre turistice din Europa prin calitatea patrimoniului construit, mobil și imaterial.

Ca locuitor al Brașovului cred că valorificarea moștenirii culturale brașovene în folosul cetățenilor orașului de azi este o prioritate și o cale de dezvoltare a comunității.

Inspirându-ne din trecutul glorios al cetății Brașovului și folosind oportunitățile oferite de momentul actual putem constitui o infrastructură culturală capabilă să asigure o ofertă culturală de calitate și de o mare diversitate.

Împreună putem contribui la constituirea unei comunități brașovene care să fie așa cum ne-o dorim: puternică, educată, cu spirit întreprinzător, unită și încrezătoare în calea pe care a ales-o”.

Previous Story

Brașov. Un hoț  a sărit de la 10 metri după ce polițiștii l-au văzut că fură bucăți din limitatorul de viteză montat pe un bulevard din Predeal

Next Story

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „De mâine e voie și în pub, vă vom putea servi și înăuntru. De mâine, nu ne vom mai uita neputincioși la voi cum mâncați printre picăturile de ploaie, vă vom putea invita să terminați masa înăuntru!”