Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „De mâine e voie și în pub, vă vom putea servi și înăuntru. De mâine, nu ne vom mai uita neputincioși la voi cum mâncați printre picăturile de ploaie, vă vom putea invita să terminați masa înăuntru!”

Last Updated on august 31, 2020 De mâine, 1 septembrie, se redeschid restaurantele și în interior. Sunteți așteptați și la Deanes Irish Pub & Grill, de pe strada Republicii.

Deanes Irish Pub & Grill: „De mâine e voie și în pub. La capacitate de 50%, dar vă vom putea servi și înăuntru. De mâine, nu ne vom mai uita neputincioși la voi cum mâncați printre picăturile de ploaie, vă vom putea invita să terminați masa înăuntru!
Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „De mâine e voie și în pub, vă vom putea servi și înăuntru. De mâine, nu ne vom mai uita neputincioși la voi cum mâncați printre picăturile de ploaie, vă vom putea invita să terminați masa înăuntru!” 1

De mâine veți putea ciocni shoturi nostalgice la ceas de seară! Ca pe vremuri! Sau nu chiar, dar e bine și așa! Se va respecta distanțarea, veți găsi dezinfectant peste tot și totul va fi bine! Avem grijă să fiți bine!
Vă îmbrățișăm!🍀”

Digi 24 anunță că Guvernul a modificat în ședința de luni hotărârea privind starea de alertă, astfel încât să permită deschiderea restaurantelor la interior și a teatrelor și cinematografelor începând de marți, 1 septembrie.

După publicarea hotărârii în Monitorul Oficial, fiecare minister implicat va trebui să emită, tot luni, ordine privind măsurile specifice care trebuie impuse pentru fiecare situație în parte: reguli pentru restaurante, reguli pentru teatre etc. Guvernul impune și o limită de cazuri de coronavirus la nivel de județ, care, odată depășită, poate duce la închiderea restaurantelor.

Previous Story

Brașov. Istoricul Alexandru Stanescu candidează la Consiliul Local din partea PNL. „Cred că Brașovul poate fi comparat cu marile centre turistice din Europa prin calitatea patrimoniului construit, mobil și imaterial”

Next Story

Brașov. Nelu Corbu: „Vad ca actuala administratie tine cu tot dinadinsul sa distruga centrul vechi construind o parcare mamut, acum in Dealul Warte. Folosind cuvantul “mascata” vrea sa lase impresia ca e Ok. Nu este!”