Brașov. Nelu Corbu: „Vad ca actuala administratie tine cu tot dinadinsul sa distruga centrul vechi construind o parcare mamut, acum in Dealul Warte. Folosind cuvantul “mascata” vrea sa lase impresia ca e Ok. Nu este!”

Last Updated on august 31, 2020 Primăria a reinventat parcarea ce distruge dealul Warthe și îl prezintă ca un proiect de mare succes. Nu-și dau seama ce înseamnă USR în Consiliul Local. Să întrebe pe Gabriela Firea, care rămâne fără mandat de Primar după 4 ani de opoziție USR.

Nelu Corbu: „Vad ca actuala administratie tine cu tot dinadinsul sa distruga centrul vechi construind o parcare mamut, acum in Dealul Warte. Folosind cuvantul “mascata” vrea sa lase impresia ca e Ok.

Brașov. Nelu Corbu: „Vad ca actuala administratie tine cu tot dinadinsul sa distruga centrul vechi construind o parcare mamut, acum in Dealul Warte. Folosind cuvantul "mascata" vrea sa lase impresia ca e Ok. Nu este!” 1

Nu este! Din moment ce nici in randari nu au reusit sa o mascheze sunt ferm convins ca in realitate va fi si mai rău.
Parcarea, daca tot se vrea una, ar trebui sa fie construita la limita zonei istorice, astfel incat circulatia cu automobile sa fie limitată iar centrul istoric sa fie o oaza de liniste, parcarea fiind permisa in mare parte doar riveranilor iar restul parcarilor ramase sa fie supra taxate, asa cum e in toate tarile vestice.

O mare parcare ar putea fi construita vis-a-vis de Camera de Comerț si Industrie, cu legatura subterana deja existenta pentru subtraversarea bulevardului înspre spitalul Regina Maria.

Doua statii cu autobuzul sau mersul pe jos de acolo pana in centru nu cred ca ar omora pe nimeni.
Esti turist si mergi la hotel? Nicio problemă, hotelul sa-ti organizeze transfer din parcare, un microbuz impartit intre doua trei hoteluri nu cred ca ar fi un cost prea mare sa nu poata fi suportat.

Ideea asta cu parcare in dealul Warte mi se pare una extrem de nociva pentru tot ce inseamna Brasov(turistic), distrugand o zona de promenada extrem de pitoreasca”.

Previous Story

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „De mâine e voie și în pub, vă vom putea servi și înăuntru. De mâine, nu ne vom mai uita neputincioși la voi cum mâncați printre picăturile de ploaie, vă vom putea invita să terminați masa înăuntru!”

Next Story

(Foto) Așa arată acum Uzina Roman. Familia Regala a Romaniei: „Alteța Sa Regală Principesa Sofia a fotografiat, zilele trecute, uzina de autocamioane din Brașov, abandonată și aflată, astăzi, în paragină”