Brașov. Un hoț  a sărit de la 10 metri după ce polițiștii l-au văzut că fură bucăți din limitatorul de viteză montat pe un bulevard din Predeal

Last Updated on august 31, 2020 Un hoț mai fraier s-a gândit să fure bucăți dintr-un limitator de viteză montat pe Bulevardul Libertății din stațiune.

„La vederea echipajului de poliție, persoana în cauză a părăsit locul faptei, fugind către podul amplasat peste calea ferată, sărind în valea din partea dreapă a acestuia, de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Brașov. Un hoț  a sărit de la 10 metri după ce polițiștii l-au văzut că fură bucăți din limitatorul de viteză montat pe un bulevard din Predeal 1
(foto arhiva)

În urma activităților de urmărire, persoana a fost interceptată la scurt timp de către polițiști și a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 31 ani din stațiunea Predeal”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, anunță mytex.ro.

Suspectul în caz a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IJP Brașov.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Dacă Primăria nu dă, dă Guvernul. Hotărârea prin care Guvernul alocă încă 25 de milioane de lei pentru aeroport, publicată în Monitorul Oficial

Next Story

Brașov. Istoricul Alexandru Stanescu candidează la Consiliul Local din partea PNL. „Cred că Brașovul poate fi comparat cu marile centre turistice din Europa prin calitatea patrimoniului construit, mobil și imaterial”