Brașov. Flavia Boghiu, USR: „Ce voi face în Consiliul Local: ✅Îngrijiri la domiciliu. ✅Centre medicale de permanență. ✅Centre de zi și cluburi de activități pentru seniori.Transport social pentru persoanele greu deplasabile”

Last Updated on august 31, 2020 Tinerii din Brașov s-au mobilizat și candidează din partea USR, dând o lovitură serioasă dinozaurilor politici de la PNL și PSD. Urmează ani frumoși pentru Brașov.

Flavia Boghiu, USR: „✅Îngrijiri la domiciliu
✅Centre medicale de permanență
✅Centre de zi și cluburi de activități pentru seniori

Brașov. Flavia Boghiu, USR: „Ce voi face în Consiliul Local: ✅Îngrijiri la domiciliu. ✅Centre medicale de permanență. ✅Centre de zi și cluburi de activități pentru seniori.Transport social pentru persoanele greu deplasabile” 1

✅Transport social pentru persoanele greu deplasabile
Despre ce îmi doresc de la orașul meu și ce voi face din Consiliul Local pentru brașoveni, am povestit cu Onelia Pescaru la emisiunea Mix actual.

Pe 27 septembrie vom susține și vom alege o administrație şi un primar care nu lasă pe nimeni în urmă!

Câștigăm. Noi toți.
#ColibanPrimar #AlianțaUSRPLUS”

Vezi aizi Video:

Previous Story

Adrian: „Mitul Brasovului nepoluat!! Daca cumva aveați impresia ca Brașov este oraș de munte cu aer curat… am avut o foarte mare surpriza sa vad ca aici poluarea (cu pm2.5 ca doar asta are purificatorul meu de aer) este mult mai mare decât in București…”

Next Story

Video Brașov. Compania Apa se face că lucrează pentru a limita inundațiile din oraș. Anunță că a decolmatat un canal din zona giratoriului de pe B-dul Gării