Video Brașov. Compania Apa se face că lucrează pentru a limita inundațiile din oraș. Anunță că a decolmatat un canal din zona giratoriului de pe B-dul Gării

Last Updated on august 31, 2020 Certați de brașoveni pentru inundațiile de la fiecare ploaie, cei de la Compania Apa se fac că lucrează. Sâmbătă au decolmatare o parte a rețelei de canalizare din zona giratoriului de pe B-dul Gării. De parcă asta era problema. Până acum cei de la Compania Apa trebuiau să redimensioneze canalizarea Brașovului pentru a nu mai avea inundații. Dar asta presupune proiecte serioase care nu se pot face de funcționari plătiți să stea degeaba.

Compania Apa Brasov: „Sâmbătă, 29 August 2020, a fost realizată operațiunea de decolmatare a rețelei de canalizare din zona giratoriului de pe B-dul Gării. Aceasta, vine că urmare a problemelor înregistrate în urma ploilor abundente de săptămâna trecută.

Video Brașov. Compania Apa se face că lucrează pentru a limita inundațiile din oraș. Anunță că a decolmatat un canal din zona giratoriului de pe B-dul Gării 1

Compania Apa va continua aceste tipuri de proceduri pentru a preveni inundarea anumitor zone, în urma ploilor torențiale ce ar putea cădea în această toamnă. Una dintre ele este Podul de pe 13 Decembrie, din cartierul Tractorul.

Schimbările climatice determină pe termen mediu și lung alte abordări privind sistemul de canalizare. Acest fapt înseamnă adaptarea rețelei la cantități foarte mari de apă care cad intr-un timp foarte scurt”.

Vezi aici Video.

Previous Story

Brașov. Flavia Boghiu, USR: „Ce voi face în Consiliul Local: ✅Îngrijiri la domiciliu. ✅Centre medicale de permanență. ✅Centre de zi și cluburi de activități pentru seniori.Transport social pentru persoanele greu deplasabile”

Next Story

Primăria Brașov începe deratizarea, dezinsecția și dezinfecția unităților de învățământ și o nouă campanie de dezinsecție și de combatere a căpușelor