Adrian: „Mitul Brasovului nepoluat!! Daca cumva aveați impresia ca Brașov este oraș de munte cu aer curat… am avut o foarte mare surpriza sa vad ca aici poluarea (cu pm2.5 ca doar asta are purificatorul meu de aer) este mult mai mare decât in București…”

Last Updated on august 31, 2020 Primarul George Scripcaru nu a fost preocupat de calitatea aerului din Brașov. La finalul a 4 mandate lasă în urmă un oraș extrem de poluat, criticat chiar de Comisia Europeană.

Adrian Zamfira: „Mitul Brasovului nepoluat!!
Daca cumva aveati impresia ca Brasov este oras de munte cu aer curat… am avut o foarte mare surpriza sa vad ca aici poluarea (cu pm2.5 ca doar asta are purificatorul meu de aer) este mult mai mare decat in Bucuresti. Aici sta constant intre 8-16, la Bucuresti (in Rosu) e 1-3 si ocazional 10 (de obicei in weekend cand incep sa dea foc la gropile de gunoi… alta discutie).

Adrian: „Mitul Brasovului nepoluat!! Daca cumva aveați impresia ca Brașov este oraș de munte cu aer curat... am avut o foarte mare surpriza sa vad ca aici poluarea (cu pm2.5 ca doar asta are purificatorul meu de aer) este mult mai mare decât in București...” 1

8-16 e mai putin decat 20 media anuala impusa de UE, majoritatea aplicatiilor zic ca e ok, eu personal imi simt nasul foarte uscat de cele mai multe ori cand vin la Brasov si simteam ca nu ma odihneam bine.

pm25 sunt particulele alea cele mai mici si mai periculoase pentru plaman.

eu folosesc un xiaomi 3h si dezavantajul la brasov e ca fiind poluarea constanta nu se poate folosi pe modul night (intr-o ora se face la loc aerul poluat) si e neplacut sa dorm cu vajait… dar pe de alta parte, cu vajait nu ma mai trezesc super infundat…”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. O cifă de beton răsturnată în sensul giratoriu, la intrare în Sânpetru!

Next Story

Brașov. Flavia Boghiu, USR: „Ce voi face în Consiliul Local: ✅Îngrijiri la domiciliu. ✅Centre medicale de permanență. ✅Centre de zi și cluburi de activități pentru seniori.Transport social pentru persoanele greu deplasabile”