(Foto) Accident Brașov. O cifă de beton răsturnată în sensul giratoriu, la intrare în Sânpetru!

Last Updated on august 31, 2020 O cifă de beton s-a răsturnat luni dimineață la intrare în Sânpetru!

,,Un bărbat care conducea o cifă de beton pe DJ103, în sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Sânpetru, s-a răsturnat pe partea carosabilă. Conducatorul auto primește îngrijiri medicale la fața locului.

(Foto) Accident Brașov. O cifă de beton răsturnată în sensul giratoriu, la intrare în Sânpetru! 1

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. Traficul pe sensul Brașov-Sânpetru este deviat.”, a explicat comisar de poliție Alina-Maria Ivan, potrivit brasovtv.com. 

Tatiana N: „Accident la podul din Sânpetru…“
(Foto) Accident Brașov. O cifă de beton răsturnată în sensul giratoriu, la intrare în Sânpetru! 2

‎Andreea D.:„Acum in giratoriul spre Sanpetru”
(Foto) Accident Brașov. O cifă de beton răsturnată în sensul giratoriu, la intrare în Sânpetru! 3

(Foto) Accident Brașov. O cifă de beton răsturnată în sensul giratoriu, la intrare în Sânpetru! 4

,,La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă și un echipaj al SMURD. Victimei i s-a acordat asistența medicală necesară, iar apoi a fost transportată la spital. Bărbatul, de 44 de ani, a suferit mai multe traumatisme.”, a explicat purtătorul de cuvânt al I.S.U. Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.

Previous Story

(Video) Allen Coliban: „Am ambiția de a transforma Brașovul într-o adevărată capitală verde a României. Așa ar arăta dacă brașovenii ar fi de acord să construim pe fosta platformă IUS-Lubrifin cel mai mare parc al orașului.

Next Story

Adrian: „Mitul Brasovului nepoluat!! Daca cumva aveați impresia ca Brașov este oraș de munte cu aer curat… am avut o foarte mare surpriza sa vad ca aici poluarea (cu pm2.5 ca doar asta are purificatorul meu de aer) este mult mai mare decât in București…”