(Video) Allen Coliban: „Am ambiția de a transforma Brașovul într-o adevărată capitală verde a României. Așa ar arăta dacă brașovenii ar fi de acord să construim pe fosta platformă IUS-Lubrifin cel mai mare parc al orașului.

Last Updated on august 31, 2020 În epoca Scripcaru era de neconceput să construiești un parc în cartier. În epoca Scripcaru majoritatea spațiilor verzi din cartiere au fost transformate în parcări sau blocuri.

A fost nevoie de revolta tinerilor din USR ca să aflăm că se poate construi un parc adevărat pe fosta platformă IUS-Lubrifin. Există chiar lege de expropiere pentru construcția de parcuri.

Allen Coliban: „Am ambiția de a transforma Brașovul într-o adevărată capitală verde a României. Așa ar arăta dacă brașovenii ar fi de acord să construim pe fosta platformă IUS-Lubrifin cel mai mare parc al orașului.

Votează ColibanPrimar pe 27 Septembrie dacă ești de acord că un oraș verde este un oraș sănătos și prosper!”

Previous Story

Brașov. Ce alegi? Parcare gigant sub Parcul Central, etajată „mascată” în Dealul Warthe, în spatele sediului Bibliotecii Județene sau parcări la marginea orașului? George Alexandru: „Cui nu-i place dealul Warthe, să facă parcare din el. Să răsune tobele de mașini deasupra centrului istoric!”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. O cifă de beton răsturnată în sensul giratoriu, la intrare în Sânpetru!