Allen Coliban: „Brașovul e frumos, da’ pute! Pute a incompetența primarului, care nu și-a îndeplinit nicio promisiune din 2016. Pute de la groapa de gunoi și primarul ne spune că de la îngrășământul de pe câmpurile de la liziera orașului, în timp ce groapa are două celule pline care nu au fost închise de 10 ani”

Last Updated on august 19, 2020 În Brașov a început iar să pută. Stația de asfalt din Bartolomeu continuă să funcționeze deși nu mai are autorizație. Primăria nu se bagă.

Allen Coliban: „Brașovul e frumos, da’ pute! Pute a incompetența primarului, care nu și-a îndeplinit nicio promisiune din 2016.  Pute a impostură în Consiliul Local. Acolo unde nu poți să faci distincția între PNL și PSD. De asta am avut sute de voturi în unanimitate în ultimii ani.

Allen Coliban: „Brașovul e frumos, da’ pute! Pute a incompetența primarului, care nu și-a îndeplinit nicio promisiune din 2016. Pute de la groapa de gunoi și primarul ne spune că de la îngrășământul de pe câmpurile de la liziera orașului, în timp ce groapa are două celule pline care nu au fost închise de 10 ani” 1

Pute a corupție, din acest motiv unii reușesc să construiască cartiere întregi fără să asigure utilități, trotuare, creșă sau zone verzi.

Pute de la groapa de gunoi și primarul ne spune că de la îngrășământul de pe câmpurile de la liziera orașului, în timp ce groapa are două celule pline care nu au fost închise de 10 ani.

Pute a poluare și primarul zice că nu e, doar s-au dat senzorii peste cap din cauza micilor de la Ceasu’ Rău.

Zilele astea pute din biroul primarului, care, în loc să se ocupe de treburi administrative, amenință societăți comerciale că le distruge dacă acceptă reclamele USRPLUS. Totul într-un stil mafiot.

Eu nu vreau să-mi cresc copiii într-un oraș care pute de asemenea lucruri.
Știu, George Scripcaru mi-ar răspunde “cui nu-i place la Brașov, să se mute”.

Nu vreau să mă mut, vreau să pun umărul, alături de colegii mei, la modernizarea orașului în care m-am născut și am crescut.
Eu vreau să ne creștem copiii într-un oraș european, dezvoltat, cu infrastructură modernă și o calitate a vieții ridicată.

Panseluțele din giratorii nu pot acoperi putoarea ticăloșiei de la vârful puterii, care astăzi controlează orașul.

Brașovenii au fost întotdeauna mândri de orașul lor, de aceea am lansat proiecte îndrăznețe pe care Brașovul le merită.
Un nou spital cu minim 1500 de paturi, un parc în fiecare cartier, parc natural UNESCO în pădurile din jurul Brașovului, piste de biciclete, festivaluri culturale, ca să amintesc doar câteva dintre ele.

Toate acestea sunt posibile dacă Primăria acționează doar în interesul brașovenilor.

Când am strâns semnături pentru inițiativa “Fără Penali în Funcții Publice” nu mă gândeam că o să ajung la momentul în care să consider că un nume mai bun ar fi fost “Fără Mafioți în Funcții Publice”.

Pentru viitorul orașului, pentru copiii noștri, pentru părinții noștri, nu mă voi opri!

Da, este intimidant pentru oricine să știe că este constant urmărit. Amenințat, prin diferite voci, că vor urma controale la firmele celor care mă susțin. Pus sub lupă, împreună cu toți cei din jur, poate-poate vor găsi ceva în trecutul nostru care să aibă iz de scandal.

Dar eu mă voi lupta până la capăt să-i demasc pe cei care amenință și să-i susțin pe cei care ies în față și arată putregaiul care în ultimii ani a acaparat ca un cancer Primăria Brașov!

Voi rupe legăturile mafiote dintre grupurile de interese și Primărie. Voi fi ferm împotriva oricărei construcții ilegale făcute de către cine știe ce jupân, în pădurile și pe dealurile noastre, ale tuturor brașovenilor. Voi întrerupe traseele de șpăgi și trafic de influență dintre administrația publică și cei care încearcă să ocolească legea.

Vom câștiga. Toate sondajele, inclusiv cele ale lor, arată că în ultimele săptămâni m-am apropiat foarte mult de Scripcaru. De aici și reacțiile lui ce seamănă a filme cu mafioți.

Sunt conștient că această schimbare se va produce doar dacă acționăm împreună.
Mă bazez pe susținerea ta. Mă bazez pe donațiile tale. Mă bazez că vei vorbi cu cei apropiați ție că a venit timpul să mai schimbăm o filă din istoria Brașovului pe 27 Septembrie.

Am nevoie de tine, iar eu voi oferi înapoi toată competența adunată în cursul vieții.
Îți voi oferi toată deschiderea, sinceritatea și apropierea pe care un cetățean are dreptul să le primească de la instituția primarului.
Ofer promisiunea că întotdeauna voi respecta legea.
Ofer viziunea mea despre cum acest oraș poate deveni mult mai mult decât este azi.
Orașul în care să ne creștem cu toții copiii.

Am nevoie de tine să duci mesajul acesta mai departe: Timpul Mafiei și al Corleonilor de Brașov se va încheia pe 27 Septembrie.

Începe timpul Primăriei Brașovenilor.

Primarul tău,
Allen Coliban”

Previous Story

IȘLERUL. Prăjitura Brașovului. Un desert simplu este pe cale să devină emblema gastronomică a Brașovului

Next Story

Brașov. Boroda George: „Despre un gard urât. Aleea de După Ziduri, una dintre cele mai frumoase locuri de promenadă din Brașov, a primit de la administrația Scripcaru un gard. Vă spun din capul locului ”: