Brașov. Boroda George: „Despre un gard urât. Aleea de După Ziduri, una dintre cele mai frumoase locuri de promenadă din Brașov, a primit de la administrația Scripcaru un gard. Vă spun din capul locului ”:

Last Updated on august 19, 2020 Primarul George Scripcaru trebuia să monteze un gard pe promenada După Ziduri. Nu l-a nimerit nici pe ăsta. La pus la plictiseală.

Boroda George: „Despre un gard urât.
Aleea de După Ziduri, una dintre cele mai frumoase locuri de promenadă din Brașov, a primit de la administrația Scripcaru un gard.

Brașov. Boroda George: „Despre un gard urât. Aleea de După Ziduri, una dintre cele mai frumoase locuri de promenadă din Brașov, a primit de la administrația Scripcaru un gard. Vă spun din capul locului ”: 1

Vă spun din capul locului : pentru mine, acest gard este un gard urât. Asta numesc eu urât, chicios. Si nu numai despre acest gard e vorba, e vorba de fapt de tot ce reușește administrația Scripcaru să “realizeze” cu banii publici ai contribuabililor brașoveni și mai ales cum NU reușește să conserve frumusețea acestui oraș.

Aș vrea sa scriu mai multe, să-mi vărs năduful și supărarea că vor fi atât de multe lucruri de reparat după 27 Septembrie.
Vă las doar un colaj de poze :
– Sus , ce au lăsat înaintașii moștenire, o alee pietruită, marginită de o balustradă din lemn
– Jos, ce înțelege Scripcaru să lase moștenire : asfalt și balustrade negre cu aspect oripilant”.

Previous Story

Allen Coliban: „Brașovul e frumos, da’ pute! Pute a incompetența primarului, care nu și-a îndeplinit nicio promisiune din 2016. Pute de la groapa de gunoi și primarul ne spune că de la îngrășământul de pe câmpurile de la liziera orașului, în timp ce groapa are două celule pline care nu au fost închise de 10 ani”

Next Story

Semnezi? Referendum local pentru construirea a două noi parcuri în Brașov, pe fosta Platformă IUS Lubrifin și Avantgarden – Bartolomeu