Accident Brașov. Doi adulți și doi copii au ajuns la spital în urma unui accident pe DN 1

Last Updated on august 29, 2020 Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineața pe DN1, între Șercaia și Mândra.

Doi adulţi şi doi copii au ajuns la spital, în această dimineață, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un parapet, pe DN 1, între Șercaia și Mândra, în judeţul Braşov. Unul dintre adulţi este în stare gravă, potrivit brasovstiri.ro, preluat de stiripesurse.ro.

Accident Brașov. Doi adulți și doi copii au ajuns la spital în urma unui accident pe DN 1 1

La fața locului s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi două ambulanţe SAJ. Doi dintre adulţi şi cei doi copii au fost transportaţi la spital.

“Unul dintre adulţi este în stare gravă, acesta suferind un traumatism cranio-cerebral sever. Bărbatul era inconştient şi a fost intubat”, se arată în comunicatul ISU Braşov.

Previous Story

(Video) Fetele care vor salva Brașovul de George Scripcaru. Flavia Boghiu: „Careu de dame în politica locală. oate la 1.60 m și 50 kg. Dar esențele tari se țin în sticluțe mici, nu?

Next Story

Allen Coliban: „Pur și simplu, îmi vine greu să cred ce fac incompetenții numiți de Scripcaru la conducerea Coronei. Handbalista Daciana Hosu are dreptul să revină la handbal după o pauză de 9 luni, dar nu poate din cauza clubului Primăriei Brașov”