(Video) Fetele care vor salva Brașovul de George Scripcaru. Flavia Boghiu: „Careu de dame în politica locală. oate la 1.60 m și 50 kg. Dar esențele tari se țin în sticluțe mici, nu?

Last Updated on august 28, 2020 Alianța USR-Plus și-a lansat astăzi candidații pentru Consiliul Local. Surprinde plăcut faptul că sunt tineri, știu să vobească, au idei, spre deosebire de candidații anonimi de la PNL și PSD, care se ascund bine și în campanie și în timpul mandatului.

Flavia Boghiu (USR): „Careu de dame în politica locală.
3 candidate la Consiliul Local Brașov (Miruna Gerea – arhitect, subsemnata, Beatrice Moraru – avocat) și Alexandra Coliban, Președintele USR Brașov

(Video) Fetele care vor salva Brașovul de George Scripcaru. Flavia Boghiu: „Careu de dame în politica locală. oate la 1.60 m și 50 kg. Dar esențele tari se țin în sticluțe mici, nu? 1

Toate la 1.60 m și 50 kg. Dar esențele tari se țin în sticluțe mici, nu? 😊

Allen Coliban: „Am încredere foarte mare în colegii mei din USR și PLUS care candidează la Consiliul Local Brașov. Sunt oameni educați, care performează în activitatea profesională, cetățeni activi ai orașului, implicați în acțiuni ale societății civile.

Și, poate cel mai important, toți colegii de pe lista de consilieri locali sunt oameni empatici la nevoile celor din jur, oameni cărora le pasă de problemele celorlalți, oameni care nu ar lăsa pe nimeni în urmă.
Vezi aici Video:

Te invit să afli mai multe despre ei”.

Previous Story

Brașov. Parcarea subterană de la Gară, scoasă la licitație pentru proiectul tehnic

Next Story

Accident Brașov. Doi adulți și doi copii au ajuns la spital în urma unui accident pe DN 1