George Bonea: „De 5 zile n-am apă caldă așa că am plecat pănă colea să fac un duș. Gabriela, dă un bip când vine apa caldă, ok?”

Last Updated on iulie 25, 2020 Brașovul este preferat de bucureșteni în aceste zile pentru că are apă caldă la robinet, spre comparație cu Capitala României.

George Bonea: „De 5 zile n-am apă caldă așa că am plecat pănă colea să fac un duș. Gabriela, dă un bip când vine apa caldă, ok?”
George Bonea: „De 5 zile n-am apă caldă așa că am plecat pănă colea să fac un duș. Gabriela, dă un bip când vine apa caldă, ok?” 1

Lucian Mindruta: „Excursie de-o zi la Băile Brașov, la celebrele izvoare de apa calda de la robinet”

Laurențiu Dincă: „La această oră nu mai există sector în București care să aibă apă caldă. Un oraș întreg, capitala României, a rămas, TOATĂ, fără apă caldă”.

Compania de apă caldă din București are datorii la furnizori de 200 de milioane de lei. Gabriela Firea tot încearcă să-i pună pe toți românii să plătească datoriile bucureștenilor solicitând bani de la bugetul central. Până acum nu i-a ieșit.

Facturi neachitate de 200 milioane lei către furnizorul de gaze

Suma reprezintă contravaloarea facturilor neachitate de compania municipală în perioada februarie – mai 2020.

“Urmare a acestei situaţii, Elcen a ajuns să acumuleze, la rândul său, o datorie de 200 milioane de lei către furnizorul de gaze naturale şi către prestatorii de servicii auxiliare. În prezent, Elcen se află în situaţia iminentă de a înregistra un cash-flow negativ, fapt care va conduce la imposibilitatea achitării facturilor emise de furnizorul de gaze naturale”, se spune într-un comunicat prezentat de Stirile Pro Tv. 

În acest context, reprezentanţii Elcen precizează că societatea a primit deja o notificare privind posibila sistare a livrării gazelor naturale, în cazul neachitării obligaţiilor financiare.

Potrivit companiei, dacă se va ajunge în această situaţie, Elcen nu va mai putea produce energia termică necesară pentru asigurarea, de către Termoenergetica, a apei calde şi a căldurii în Bucureşti.

Previous Story

Brașov. O tânără infectată a refuzat internarea, apoi a reclamat că nu e primită în spital

Next Story

Dorian Lungu: „Cea mai mare parte a vieții mele mi-am petrecut-o la mai puțin de 20 de metri de cel mai mare spital din Brașov. Așa a fost să fie. Am copilărit jucând fotbal în curtea spitalului, cu bolnavi, șchiopi, operați și tot felul de oameni necăjiți și suferinzi. Am învățat că oricât de tare te crezi, o fărâmă de virus sau o clipă de neatenție îți pot demonstra cât de mic și neînsemnat ești. Și am mai învățat că teama, este un sentiment uman cât se poate de normal. Și de toxic”