Foto Brașov. Satul Viscri invadat de mașini. „Noi, locuitorii satului, suntem siguri că motivul pentru care ne vizitați nu este să vedeți mașinile altor turiști parcate pe toata strada, acoperind șirul pitoresc al caselor colorate”

Last Updated on iulie 19, 2020 Satul Viscri, județul Brașov a fost invadat de turiști care nu se pot deplasa pe jos de la parcare prin localitate. Acum, în loc de casele tradiționale, se pot admira diverse mărci de autoturisme.

Viscri – Deutsch-Weißkirch: „Dragi vizitatori ai satului Viscri, noi, locuitorii satului, suntem siguri că motivul pentru care ne vizitați nu este să vedeți mașinile altor turiști parcate pe toata strada, acoperind șirul pitoresc al caselor colorate.

Foto Brașov. Satul Viscri invadat de mașini. „Noi, locuitorii satului, suntem siguri că motivul pentru care ne vizitați nu este să vedeți mașinile altor turiști parcate pe toata strada, acoperind șirul pitoresc al caselor colorate” 1 Foto Brașov. Satul Viscri invadat de mașini. „Noi, locuitorii satului, suntem siguri că motivul pentru care ne vizitați nu este să vedeți mașinile altor turiști parcate pe toata strada, acoperind șirul pitoresc al caselor colorate” 2

Prin urmare, VĂ RUGĂM SĂ RESPECTAȚI SEMNELE DE CIRCULAȚIE LA INTRATEA DIN SAT și să lăsați mașinile în PARCAREA GRATUITĂ. O potecă vă duce de la parcare în sat în 5 minute de mers pe jos.
Mulțumim!”

Previous Story

(Video) Lucian Mindruta: „Va mai aduceți aminte de atelierul de pantofi din Brașov care nu mai avea unde sa vândă in carantina? Am fost in vizita la ei. Doua lucruri”:

Next Story

Foto/Video Brașov. Mașinile au invadat zona de la Canionul 7 Scări. „Încă un episod din cocalarizarea României!”