Foto/Video Brașov. Mașinile au invadat zona de la Canionul 7 Scări. „Încă un episod din cocalarizarea României!”

Last Updated on iulie 19, 2020 Ce ar merge un asfalt până la 7 Scări, să poată întoarce mașinile orice turist serios care se plimbă prin pădure.

Robert Elekes: „Încă un episod din cocalarizarea României!
Cineva s-a gândit că este o idee bună să lase deschisă bariera de la începutul potecii care urcă spre Canionul 7 Scări. Astfel mașinile au invadat toata valea iar pajistea a devenit o imensă parcare care răsună de muzică dată la maxim.

Foto/Video Brașov. Mașinile au invadat zona de la Canionul 7 Scări. „Încă un episod din cocalarizarea României!” 1 Foto/Video Brașov. Mașinile au invadat zona de la Canionul 7 Scări. „Încă un episod din cocalarizarea României!” 2 Foto/Video Brașov. Mașinile au invadat zona de la Canionul 7 Scări. „Încă un episod din cocalarizarea României!” 3 Foto/Video Brașov. Mașinile au invadat zona de la Canionul 7 Scări. „Încă un episod din cocalarizarea României!” 4 Foto/Video Brașov. Mașinile au invadat zona de la Canionul 7 Scări. „Încă un episod din cocalarizarea României!” 5 Foto/Video Brașov. Mașinile au invadat zona de la Canionul 7 Scări. „Încă un episod din cocalarizarea României!” 6

Trist este că toate acestea se întâmplă sub atenta supraveghere (și presupun că la inițiativa) a Regiei Pădurilor Săcele care administrează această zonă!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov. Satul Viscri invadat de mașini. „Noi, locuitorii satului, suntem siguri că motivul pentru care ne vizitați nu este să vedeți mașinile altor turiști parcate pe toata strada, acoperind șirul pitoresc al caselor colorate”

Next Story

Brașovul Poluat. Comisia Europeană nu crede în poveștile Primăriei. „Vrea datele din care să rezulte eficienţa”