(Video) Lucian Mindruta: „Va mai aduceți aminte de atelierul de pantofi din Brașov care nu mai avea unde sa vândă in carantina? Am fost in vizita la ei. Doua lucruri”:

Last Updated on iulie 18, 2020 Lucian Mindruta a făcut o vizită celor de la atelierul de pantofi din Brașov, loviți puternic de pandemia de coronavirus.

Lucian Mindruta: „Va mai aduceti aminte de atelierul de pantofi din Brasov care nu mai avea unde sa vanda in carantina? Am fost in vizita la ei.
(Video) Lucian Mindruta: „Va mai aduceți aminte de atelierul de pantofi din Brașov care nu mai avea unde sa vândă in carantina? Am fost in vizita la ei. Doua lucruri”: 1

Sunt mii de producatori locali in tara asta, cu un potential imens. Inainte de epidemie, munca si business-ul lor contribuiau serios la economia locala. Ce se intampla zilele acestea cu producatorii mici sau mari din Romania, cei care se bazeaza, in primul rand, pe propriile forte?

Doua lucruri: cererea a scazut spre jumatate, iar ei nu vor sa-si dea afara oamenii alaturi de care, de multe ori, au dezvoltat o relatie care se apropie de cea de familie.

Vorbim de firme mici. 10, 20, 50 de angajati. Ateliere de tot felul in toata Romania. Pantofari, dar si agricultori. Producatori de rosii, piele, tocuri de pantofi, lapte, costume, curele si tot ce-ti mai trece prin cap. Mai mult ca sigur si voi stiti astfel de persoane si povesti.

Pe ei cine ii ajuta sa mearga mai departe? Ei bine, raspunsul e mai la indemana decat va asteptati: chiar noi. Noi, cei care le cumparam produsele. Si noi, cei care nu stiam de ei si-acum aflam.

E o lume mare in fiecare oras mic al Romaniei, o lume de intreprinzatori care zilele astea au mai multa nevoie de sustinerea noastra, pentru a-si putea continua traiul din meseria lor, fara sa ceara altcuiva…

Zic sa-i cunoastem mai bine. Dati cu sunet”.

Previous Story

Foto/Video Brașov. Avion la Mall-ul Coresi. Mihai Grapă: „Peste câteva ore brașovenii se vor putea bucura de monumentul aviatic amplasat pe Aleea Aviatorilor din cartierul Coresi”

Next Story

Foto Brașov. Satul Viscri invadat de mașini. „Noi, locuitorii satului, suntem siguri că motivul pentru care ne vizitați nu este să vedeți mașinile altor turiști parcate pe toata strada, acoperind șirul pitoresc al caselor colorate”