Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă”

Last Updated on iulie 8, 2020 Medicii de la Spitalul de Copii din Brașov își prezintă secțiile, într-un gest de transparență.

Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii Brașov: 🏨 O altfel de “zi a porților deschise”!

✅ Pentru că ne dorim să ne cunoașteți , ne vom prezenta!
✅ Pentru că ne dorim să vă ascultăm, vă așteptăm părerile, sugestiile, vă invităm la dialog!
✅ Pentru că ne mândrim cu medicii noștri, vă invităm să îi cunoașteti!
✅ Pentru că ne mândrim cu spitalul nostru, îl prezentăm!

Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 1 Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 2 Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 3

Dr. FALUP PECURARIU OANA – medic primar pediatru, doctor in stiinte medicale, specialist neonatolog, conferentiar, șef Secție Clinică Pediatrie I: “ Întotdeauna este dificil să vorbești despre ceva care este drag și prețios sufletului tău, fie că este vorba despre copii și familie, sau așa cum este în cazul meu, despre Secția Clinică I pe care o conduc de peste 5 ani.

Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 4 Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 5

Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă. În cadrul Compartimentului de Nou Născut tratăm și ne ocupăm de cazurile de patologie neonatală, adică de nou născuții și sugarii cu greutate de până la 4500 de grame, alături de cei născuți prematur. Diagnosticăm nu numai afecțiunile, să le numim obișnuite, deși fiecare dintre pacienții noștrii reprezintă un OM singular, dar și patologia malformativă, atât cea cardiacă, cât și cea renală, digestivă. Echipa din care fac și eu parte se străduie zi de zi să asigure eficient și liniștit sănătatea copiilor dvs. Drumul către sănătate nu este mereu ușor, el cunoaște uneori și urcușuri grele. Sperăm ca mereu să ne simțiți aproape în lupta pentru sănătate!

Dacă mă gândesc la patologia digestivă pe care o tratăm în cadrul Secției de Boli Digestive este suficient să spunem că suntem unul dintre puținele centre din țară în care se studiază activ etiologia afecțiunilor digestive. În cadrul secției abordăm corect și ne aliniem recomandărilor în permanentă dinamică în ceea ce privește vastul spectru al diagnosticului și al tratamentului bolilor digestive. Ne bucrăm că în echipa noastră alături de întreg colectivul de asistente și infirmiere, îngrijitoare, avem un grup de medici profesioniști, în persoanele dr. Emanuela Cojocaru, Dr. Katalin Csutak, Dr. Spirea Daniela.

Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 6 Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 7

Dr. Popovici Bianca este cea căreia îi datorăm, în ultimii ani, diagnosticele corecte ale afecțiunilor cardiace în compartimentul mic, dar extrem de competitiv, de cardiologie pediatrică. Dânsa împreună cu dr. Giulea Ileana din Ambulatoriu de specialitate sunt responsabile de urmărirea evoluției micilor bolnavi cu patologie cardiacă.

Dar cred că munca noastră nu ar fi completă dacă nu am avea alături de noi și viitorul nostru, adică pe toți rezidenții noștri, care ne ajută și care, sperăm noi, învață, chiar și în aceste timpuri complicate,să se îngrijească mai departe, de sănătatea copiilor dvs. Ne dorim să preia ștafeta științei și să o ducă mai departe în timpul viitor!

Cu aceiași mândrie cu care vorbesc despre copilul meu, care odată a fost la rândul lui pacient în spitalul nostru, vorbesc și voi vorbi despre Secția Clinică Pediatrie I.”

Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 8 Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 9 Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 10 Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 11 Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă” 12

Secția are în componență 50 paturi, repartizate astfel:
– compartiment gastroenterologie : 3 paturi
– compartiment de neonatologie patologică: 15 paturi
– compartiment de cardiologie pediatrica :3 paturi
– compartiment boli digestive : 29 paturi

✅ Secția a fost renovată și modernizată în anul 2019 cu sprijinul #ConsiliuluiJudețeanBrașov!”

Previous Story

Viceprimarul Erwin Albu, război cu poluatorii din Codlea. „Ne pregătim de proteste serioase împotriva celor care își bat joc cu putoare si poluare de Codlea noastră. Pe de o parte fac deja …”

Next Story

Brașov. Sală Polivalentă de 355 de milioane de lei (la Cluj doar 70 de milioane) în mlaștină, lângă doi poluatori industriali. Boroda George: „Calitatea aerului ar fi trebuit să fie unul dintre criteriile relevante in procesul de alegere al acelui amplasament”