Viceprimarul Erwin Albu, război cu poluatorii din Codlea. „Ne pregătim de proteste serioase împotriva celor care își bat joc cu putoare si poluare de Codlea noastră. Pe de o parte fac deja …”

Last Updated on iulie 8, 2020 Viceprimarul Erwin Albu anunță război total cu poluatorii din Codlea. De ce primarul George Scripcaru sau viceprimarii nu luptă la fel cu poluatorii din Brașov?

Erwin Albu: „#StoppoluareCodlea.
Dragi codleni,

Viceprimarul Erwin Albu, război cu poluatorii din Codlea. „Ne pregătim de proteste serioase împotriva celor care își bat joc cu putoare si poluare de Codlea noastră. Pe de o parte fac deja ...” 1 Viceprimarul Erwin Albu, război cu poluatorii din Codlea. „Ne pregătim de proteste serioase împotriva celor care își bat joc cu putoare si poluare de Codlea noastră. Pe de o parte fac deja ...” 2

Ne pregatim de proteste serioase impotriva celor care isi bat joc cu putoare si poluare de Codlea noastra.
Pe de o parte fac deja toate demersurile pe care le pot face in calitate de viceprimar, dar observ, dupa atatea luni, ca trebuie sa recurgem din nou si la activism.

Dragilor patroni de la urmatoarele doua firme, ORGANIC FERTILPLANT SRL (fabrica de ingrasaminte) si SILNEF METAL CASTING Srl (turnatoria de pe Halchiului) le transmit ca ori isi rezolva total problemele de mediu ori dispar din Codlea!

Viceprimarul Erwin Albu, război cu poluatorii din Codlea. „Ne pregătim de proteste serioase împotriva celor care își bat joc cu putoare si poluare de Codlea noastră. Pe de o parte fac deja ...” 3 Viceprimarul Erwin Albu, război cu poluatorii din Codlea. „Ne pregătim de proteste serioase împotriva celor care își bat joc cu putoare si poluare de Codlea noastră. Pe de o parte fac deja ...” 4

Le mai transmit un mesaj, dragilor patroni: telefoanele prietenilor si cunoscutilor dumneavoastra nu ma impresioneaza. Ba ma voi ocupa si mai hotarat de aerul curat din Codlea”.

Previous Story

Autostrada Comarnic – Brașov trecea prin etajul 7 al unor imobile și curtea Castelului Cantacuzino. Când ar putea fi gata

Next Story

Foto Brașov. Cum arată Secție Clinică Pediatrie I de la Spitalul de Copii. Dr. FALUP PECURARIU OANA: „Într-o lume care contestă fiecare comentariu, am să îmi permit să vorbesc despre realizările noastre ca o echipă”