Coronavirus. „Brașovul e depășit” spune medicul Virgil Musta

Last Updated on iulie 13, 2020 Cum autoritățile brașovene sunt ocupate să construiască săli de sport și aeroporturi, veștile despre situația alarmantă a infectărilor cu COVID vin din alte județe. Medicul Virgil Musta din Timișoara spune că Brașovul este depășit în ceea ce privește infectările. Autoritățile brașovene nu au fost în stare să construiască măcar un spital mobil la Județean, proiect aprobat prin luna aprilie.

Medicul Virgil Musta, citat de Digi 24: „ Situația de la noi încă nici nu e așa de tristă, din câte știu, Brașovul e depășit, Bucureștiul e mai la limită decât noi, Suceava, Iașul, Argeșul sunt zone unde cazurile chiar sunt alarmante și capacitatea spitalelor este depășită, de aceea în următoarea etapă probabil ar trebui să intre în acțiune spitalele suport și, dacă și capacitatea lor e depășită, vom avea o mare problemă.

Coronavirus. „Brașovul e depășit” spune medicul Virgil Musta 1

Da, au fost pacienți care au refuzat tratamentul, pacienți care doresc să plece și, mai nou, sunt pacienți vin să ne anunțe, de parcă ne-ar face în ciudă, că ei sunt covid-pozitiv și că ei nu se internează în spital.

Nici nu știu de ce mai vin să ne înștiințeze că sunt pozitiv. Vin cu hârtia de la laborator, spunând că ‘și eu sunt pozitiv’ și pleacă”.

Brașovul a trecut astăzi de 2000 de infectări cu coronavirus.

Previous Story

12 focare de coronavirus în Brașov. Explicații șefa DSP Brașov, dr. Andrea Neculau

Next Story

Medicul Florin Orţan vs Raed Arafat. „Dacă acest asimptomatic stă cuminte acasă cu mască pe botic şi face duş în cadă şi după ce face dezinfectează cu clor, consider că este o măsură mai mult decât suficientă”