Breasla Cârciumarilor Brașoveni s-a întâlnit cu ministrul Sănătății. „Pe scurt, discuțiile s’au purtat în jurul unor situații concrete: 1/ Numărul de persoane la mese: propunerea a fost să se mărească la 6 numărul de persoane la mese, în condiții de sigurantă pentru a compensa pierderile pe spațiile interioare închise”

Last Updated on iulie 17, 2020 Cum autoritățile din Brașov țin la secret focarele de coronavirus, proprietarii de terase au devenit vinovați pentru numărul mare de infectări. Aceștia s-au întâlnit ieri cu ministrul Sănătății.

Breasla Cârciumarilor Brașoveni: „Breasla Cârciumarilor Brașoveni s-a întâlnit ieri cu ministrul sănătății, domnul Nelu Tătaru, pentru a discuta despre situația teraselor din oraș și modul de organizare în această perioadă.

Breasla Cârciumarilor Brașoveni s-a întâlnit cu ministrul Sănătății. „Pe scurt, discuțiile s’au purtat în jurul unor situații concrete: 1/ Numărul de persoane la mese: propunerea a fost să se mărească la 6 numărul de persoane la mese, în condiții de sigurantă pentru a compensa pierderile pe spațiile interioare închise” 1

Pe scurt, discuțiile s’au purtat în jurul unor situații concrete:

1/ Numărul de persoane la mese: propunerea a fost să se mărească la 6 numărul de persoane la mese, în condiții de sigurantă pentru a compensa pierderile pe spațiile interioare închise;

2/ Mănușile purtate de ospătari: eliminarea mănușilor – complet nepractice și sursă de contaminare suplimentară din cauze obiectie: sunt imposibil de schimbat rapida și des din cauza mâinilor umflate și umede, nu pot fi dezinfectate pentru că se dezintegrează sub acțiunea soluțiilor puternice.

Soluția cerută de noi a fost eliminarea mănușilor și stabilirea unor proceduri clare de dezinfectare a mânilor, frecvente și constante.

Discuția a fost relaxată și constructivă, cu accent pe faptul că terasele din Brașov sunt în regulă și cu promisiunea că așa vom rămâne.

Concluzia este că, uniți fiind și respectând regulile, vom putea scurta perioada grea.

Mulțumim tuturor cârciumarilor care ne-au ajutat să formulăm cereri coerente și, mai ales, să respectăm regulile în așa fel încât imaginea Brașovului să fie una bună și reală”.

Potrivit Stirile Pro Tv, Nelu Tătaru a promis că va lua în calcul aceste propuneri dar a precizat că, în următoarea perioadă, nu se pune problema unor noi relaxări.

Previous Story

Brașov. Infectați. Alți doi polițiști confirmați cu coronavirus!

Next Story

900 de apartamente Avantgarden și la Codlea. Primarul Cîmpeanu Mihai: „Maurer Imobiliare (dezvoltatorul cartierului Avantgarden) vine în fața Consilului Local pentru aprobarea inițierii planului urbanistic zonal”