900 de apartamente Avantgarden și la Codlea. Primarul Cîmpeanu Mihai: „Maurer Imobiliare (dezvoltatorul cartierului Avantgarden) vine în fața Consilului Local pentru aprobarea inițierii planului urbanistic zonal”

Last Updated on iulie 18, 2020 La Codlea se vor construi 900 de apartamente de către Maurer Imobiliare (dezvoltatorul cartierului Avantgarden). Anunțul a fost făcut de primarul Cîmpeanu Mihai.

Cîmpeanu Mihai: „Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de apartamente din România, Maurer Residence (dezvoltatorul cartierului Avantgarden) vine în fața Consilului Local pentru aprobarea inițierii planului urbanistic zonal în vederea construirii a 900 de apartamente în Codlea.

900 de apartamente Avantgarden și la Codlea. Primarul Cîmpeanu Mihai: „Maurer Imobiliare (dezvoltatorul cartierului Avantgarden) vine în fața Consilului Local pentru aprobarea inițierii planului urbanistic zonal” 1

Noul cartier rezidențial va fi construit pe strada Vulcanului.
Practic, în eventualitatea aprobării, localitatea noastră se va extinde cu încă un cartier de dimensiuni aproximative cu cartierul Măgurii”.

Previous Story

Breasla Cârciumarilor Brașoveni s-a întâlnit cu ministrul Sănătății. „Pe scurt, discuțiile s’au purtat în jurul unor situații concrete: 1/ Numărul de persoane la mese: propunerea a fost să se mărească la 6 numărul de persoane la mese, în condiții de sigurantă pentru a compensa pierderile pe spațiile interioare închise”

Next Story

Brașov. Alte 45 de infectări cu coronavirus. 799 la nivel național, un nou record. 823 de pacienți infectați au fost externați la cerere