Brașov. Infectați. Alți doi polițiști confirmați cu coronavirus!

Last Updated on iulie 17, 2020 Se mărește numărul de polițiști din Brașov infectați cu coronavirus. Aceștia sunt de la Secția 3.

Spațiile de lucru au fost dezinfectate cu substanțe bactericide în totalitate, iar starea de sănătate a tuturor colegilor, prioritară in toată aceasta perioadă, este monitorizată constant, inclusiv prin înregistrarea temperaturii corporale, anunță Realitatea Brașov.

Brașov. Infectați. Alți doi polițiști confirmați cu coronavirus! 1

La nivelul tuturor subunităților din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt luate constant măsuri de dezinfectare a spațiilor de lucru, a autovehiculelor și a dotării.

De asemenea, la nivelul unității, încă de la data declarării stării de urgență, a fost implementat un program diferențiat, în schimburi, iar activitățile care presupun formarea unor grupuri de persoane au fost suspendate. Birourile în care functionează spațiile de lucru permit desfășurarea activităților cu păstrarea regulilor de distanțare socială.

Previous Story

Brașov. Spitalul Regional reluat de la Zero. Ministerul Sănătății a schimbat județele beneficiare

Next Story

Breasla Cârciumarilor Brașoveni s-a întâlnit cu ministrul Sănătății. „Pe scurt, discuțiile s’au purtat în jurul unor situații concrete: 1/ Numărul de persoane la mese: propunerea a fost să se mărească la 6 numărul de persoane la mese, în condiții de sigurantă pentru a compensa pierderile pe spațiile interioare închise”