Brașov. Semnezi? Mihai Nanu candidează independent la Consiliul Local. Mihai Nanu: „Dragi vecini din Avantgarden 3, Implicarea mea pana acum în proiectele cartierului m-a facut să realizez că pot face mai multe pentru orașul în care trăim. Am decis să candidez la Consiliul Local Brasov”

Last Updated on iulie 23, 2020 Mihai Nanu, implicat în numeroase campanii civice în Avantgarden 3, a decis să candideze la Consiliul Local în calitate de consilier loca. Cel mai răsunător succes al său îl reprezintă blocarea activității unui important poluator din Bartolomeu. Stația de Asfalt își va încheia activitatea în luna august.

Mihai Nanu: „Dragi vecini,
Implicarea mea pana acum în proiectele cartierului m-a facut să realizez că pot face mai multe pentru orașul în care trăim.

Brașov. Semnezi? Mihai Nanu candidează independent la Consiliul Local. Mihai Nanu: „Dragi vecini din Avantgarden 3, Implicarea mea pana acum în proiectele cartierului m-a facut să realizez că pot face mai multe pentru orașul în care trăim. Am decis să candidez la Consiliul Local Brasov” 1

Am decis să candidez la Consiliul Local Brasov și pentru aceasta am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Candidatura mea este independentă și nu are legătură cu niciun partid politic.

În limita timpului disponibil, voi trece pe la fiecare bloc în parte.

*Această postare se poate considera offtopic și multumesc dinainte tuturor ce mă vor susține. Cine dorește să mă ajute în strângerea de semnături, aici găsiți tabelul pe care îl puteți imprima: https://www.dropbox.com/…/Lista-sustinatori-Candidat-Indepe…”.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban, victorie împotriva Primăriei și a dezvoltatorului American Dream. Societatea și reprezentantul ei au fost trimiși în judecată după 3 ani de lupte!

Next Story

Brașov. 113 persoane infectate într-o zi. Cât de grav este? Nu prea. Primarul George Scripcaru ne anunță astăzi că a finalizat 8 terenuri de sport iar Allen Coliban umblă creanga prin cartiere