Brașov. 113 persoane infectate într-o zi. Cât de grav este? Nu prea. Primarul George Scripcaru ne anunță astăzi că a finalizat 8 terenuri de sport iar Allen Coliban umblă creanga prin cartiere

Last Updated on iulie 23, 2020 De neînțeles atitudinea medicilor din Brașov care se plâng că nu mai sunt locuri pe la ATI pentru bolnavii de COVID. Ar trebui să ia exemplu de la George Scripcaru și Allen Coliban care vorbesc despre orice, nu despre coronavirus. 113 bolnavi într-o zi nu este grav pentru Brașov? Să vedeți zilele viitoare câți bolnavi vor fi.

Laurențiu Dincă: „Cât de grav este?
În sfârșit, după o lungă perioadă care a permis să răspândească fake news-urile, după ce au fost obligați de lege, acești siniștri incompetenți din Grupul de Comunicare Strategica au decis să publice și testele efectuate pe baza protocolului și testele efectuate la cerere.

Brașov. 113 persoane infectate într-o zi. Cât de grav este? Nu prea. Primarul George Scripcaru ne anunță astăzi că a finalizat 8 terenuri de sport iar Allen Coliban umblă creanga prin cartiere 1

Avem 1.112 noi cazuri. 20.085 teste. Însă 11.978 teste au fost solicitate de medici/DSP în baza protocolului medical. Adică 12.000 de teste au fost efectuate pentru suspecții de COVID, anchete epidemiologice, teste din spitale. Restul, de 8.107 au fost teste solicitate de cei care vor să plece în vacanțe de exemplu.

Testăm prea mult? Nu. Suntem fix la capacitatea de testare din urmă cu 1 – 2 luni. Au crescut numărul de testări după ce alte țări ne-au închis granițele.

De regulă, se găsesc prea puține cazuri din testele la cerere.

Cam pe aici suntem. E grav. E foarte grav. Și devine tot mai grav pentru mai multe județe. Brașovul astăzi cu 113 cazuri, Argeșul continuă cu peste 100 cazuri, București la fel”.

Allen Coliban: „Aici sunt într-un complex rezidențial nou din Tractorul Nord, iarba e tunsă și îngrijită, e un mic loc de joacă pentru copii, sunt și câțiva copăcei.

Brașov. 113 persoane infectate într-o zi. Cât de grav este? Nu prea. Primarul George Scripcaru ne anunță astăzi că a finalizat 8 terenuri de sport iar Allen Coliban umblă creanga prin cartiere 2

E un cartier dezvoltat în ultimii 3 ani. Ar fi putut să fie “ca afară”, dar la câțiva metri mai departe lipsește asfaltul, în alte zone nici canalizarea nu e gata, de trotuare “s-a uitat”.

Lipsa spațiilor verzi, a rutelor mijloacelor de transport în comun, a centrelor medicale de permanență, a locurilor de practicare a sportului în aer liber, lipsa unei creșe, a unei grădinițe și a unei școli sunt problemele cartierului Tractorul Nord.

Ceea ce ar fi putut fi un cartier rezidențial de top (și ce au crezut locuitorii că vor primi când au cumpărat) a ajuns doar o aglomerare de betoane.

Administrația locală este cea responsabilă pentru ca cetățenii să le aibă pe cele de mai sus.

Am fost săptămâna asta în Tractorul Nord. Mă voi întoarce. Am discutat cu oamenii despre problemele unii cartier dezvoltat bolnav sub ochii impotenți sau complici ai administrației Scripcaru. Nu există trotuare, asfalt, minime utilități în unele zone. Nu există spații verzi, nu există interes pentru cetățean. Există în schimb interes pentru maximizarea profitului pe fiecare metru pătrat.

Sub administrația mea aceste lucruri vor fi reparate și îmbunătățite. Cetățenii merită mai mult. Brașovul merită mai mult.

Sunt singurul candidat care-l poate învinge pe Scripcaru. O pot face doar cu ajutorul tău și vom învinge împreună!

#ColibanPrimar #PentruBrașov

Unele lucruri nu mai pot fi acolo reparate, dar cu siguranță pot fi îmbunătățite. Află mai multe pe 👉 www.colibanprimar.ro”

George Scripcaru: „Continuăm și în acest an programul nostru de dezvoltare a sportului în comunitatea brașoveană prin amenajarea și modernizarea facilităților sportive din interiorul cartierelor.

După ce anul trecut am înființat sau modernizat 7 terenuri de sport, anul acesta vom amenaja sau moderniza alte 21 de astfel de terenuri. Am finalizat lucrările la primele 8, iar în următoarele luni se vor finaliza la toate 21.

Aceste terenuri fac parte din programul nostru de dezvoltare a sportului de masă, la care se adaugă și investițiile în construirea unor complexuri sportive, astfel încât cei care doresc să practice sportul la nivel amator sau profesionist să o poată face în cele mai bune condiții.

Vom continua investițiile în aceste facilități pentru sport, fie că vorbim de terenuri de fotbal, baschet, aparate de fitness sau spații de workout, pentru că atât copiii, cât și adulții, trebuie să poată face cât mai multă mișcare, mai ales că restricțiile din timpul pandemiei ne-au făcut să conștientizăm mult mai bine că avem nevoie de sport în aer liber”

Digi 24 anunță că Brașovul este pe primul loc în ceea ce privește numărul de cazuri noi – 113 de la ultimul bilanț. Urmează județul Argeș, cu 106 infectări noi, și Bucureștiul, cu 101 cazuri.

Previous Story

Brașov. Semnezi? Mihai Nanu candidează independent la Consiliul Local. Mihai Nanu: „Dragi vecini din Avantgarden 3, Implicarea mea pana acum în proiectele cartierului m-a facut să realizez că pot face mai multe pentru orașul în care trăim. Am decis să candidez la Consiliul Local Brasov”

Next Story

Brașov. O tânără infectată a refuzat internarea, apoi a reclamat că nu e primită în spital