Brașov. Medicul Florin Orțan, mesaj pentru primarul George Scripcaru și președintele CJ Adrian Veștea: “Cate teste se efectuează pe zi la Brașov?” Acesta e un secret foarte bine păstrat. Pentru ca nu vrem sa ne liniștim, vrem doar sa știm ADEVARUL. Avem o proporție mai mare de pozitivi din rândul testaților decât alte regiuni?????? Pana când vom ști adevărul, vedem doar realitatea care ne zbârlește parul!”

Last Updated on iulie 9, 2020 Medicul Florin Orțan le cere primarului George Scripcaru și președintelui CJ Adrian Veștea să publice numărul de teste făcut la Brașov pentru a vedea ce înseamnă 50 de cazuri de infectări pe zi. Momentan, pe țară, numărul de îmbolnăviri înseamnă 4% ratră de infectare. La Brașov rata de infectare este mai mare sau mai mică decât media națională?

Medicul Florin Orțan: „Managementul pandemiei la Brasov,
Dintru inceput va indemn pe toti sa respectati regulile de distantare fizica, sa purtati masti in spatiile inchise, sau chiar deschise, atunci cand stati aproape unul de celalalalt, pe stazile inguste si frumoase ale orasului nostru, in piete, pe banca de vorba cu alt bunic care a venit cu nepotelul in parc. Astazi am vazut statiile de autobuz pline de “mascati” si m-am bucurat!
Brașov. Medicul Florin Orțan, mesaj pentru primarul George Scripcaru și președintele CJ Adrian Veștea: “Cate teste se efectuează pe zi la Brașov?” Acesta e un secret foarte bine păstrat. Pentru ca nu vrem sa ne liniștim, vrem doar sa știm ADEVARUL. Avem o proporție mai mare de pozitivi din rândul testaților decât alte regiuni?????? Pana când vom ști adevărul, vedem doar realitatea care ne zbârlește parul!” 1

In cele ce urmeaza, cateva cuvinte despre MANAGEMENTUL FRICII, de ce aveti nevoie de temerile noastre sa ramaneti in scaune nu inteleg, dar….

DRAGA ADMINISTRATIE LIBERALA, aritmetica e simpla, la nivel national ieri am efectuat un numar record de teste, peste 13 000. Am depistat 550 pozitivi. Bun si asta. Adica o rata de 4% pozitivi din numarul de testati.

Traim intr-un judet bogat, si ne place tuturor asta, DRAGA ADMINISTRATIE LIBERALA, asa ca avem aparate de testat la Spitalul Judetean, vreo patru, la Spitalul de Boli Infectioase, la Maternitate, la Spitalul de Pediatrie, la Spitalul redeschis de la Sacele, la spitalul Codlea.

Testam la Synevo, la Medlife…Ba mai mult, angajatori responsabili din Brasov isi testeaza angajatii la o unitate cu mare capacitate de testare de la Sfantu Gheorghe.

Si acum intrebarea, DRAGA ADMINISTRATIE LIBERALA: “Cate teste se efectueaza pe zi la Brasov?” Acesta e un secret foarte bine pastrat. Pentru ca nu vrem sa ne linistim, vrem doar sa stim ADEVARUL. Avem o proportie mai mare de pozitivi din randul testatilor decat alte regiuni??????
Pana cand vom sti adevarul, vedem doar realitatea care ne zbarleste parul!

Pe sticla, diversi reprezentati notabili, comunicatori, care ne prohodesc orasul, prohodesc turismul reglementat, prohodesc industria, ne prohodesc pe noi…..
Institutiile publice, “stimulate” de situatia “dramatica” in care suntem adusi, controleaza, controleaza…..

Breasla carciumarilor arboreaza panglici albe, in numar egal cu controalele. Un fel de doliu japonez.
E totul alb. Ne vedem la urne.
Nu stiu cum o sa fie. Sigur nu galben.

PS: Daca nu intelegi ca trebuie sa ne dai numarul de teste, maine ies cu cifre!
PPS: Imi pare foarte rau ca ai rupt pactul traspartinic pentru Spital. Era o chestie buna. Acum e electorala. Acuzatii la un cuvant. Pe asta revin sigur!”

Previous Story

Șefa DSP Brașov. “Sunt focare în instituţii, de stat sau private. Cumulează maximum 9 cazuri per focar. Profilul de imbolnăvire este un pic mai sever, ponderea pacienţilor cu forme ușoare este mai mică decât la începutul epidemiei”.

Next Story

Brașov. Corneliu Teposu: „Ce părere aveți despre dezinfectanții din autobuzele RATBV? Vreau să știu dacă doar eu sunt ghinionist și nu pot scapă de pasta aceea unsuroasă cel puțin 30 de minute”