Brașov. Corneliu Teposu: „Ce părere aveți despre dezinfectanții din autobuzele RATBV? Vreau să știu dacă doar eu sunt ghinionist și nu pot scapă de pasta aceea unsuroasă cel puțin 30 de minute”

Last Updated on iulie 9, 2020 RATBV a montat dispensere cu dezinfectant în autobuze. Doar că acesta se prezintă ca o chestie lipicioasă, nu seamănă deloc cu alți dezinfectanți de mână. Este doar șampon?

Corneliu Teposu: „Ce părere aveți despre dezinfectanții din autobuzele RATBV? Vreau să știu dacă doar eu sunt ghinionist și nu pot scapă de pasta aceea unsuroasă cel puțin 30 de minute, asta dacă nu ajung la o sursă de apă ca să mă spăl. Cum de dezinfectanții din magazine sunt altfel?

Brașov. Corneliu Teposu: „Ce părere aveți despre dezinfectanții din autobuzele RATBV? Vreau să știu dacă doar eu sunt ghinionist și nu pot scapă de pasta aceea unsuroasă cel puțin 30 de minute” 1

Cred că fac live odată să se vadă cât rezistă gemul acela parfumat și gelatinos pe mâini.”

Irina Iatan: Mie toți îmi par lipicioși 😒, de asta am mereu la mine dezinfectant plus sticluță mică de spirt.
Roxana M.: Eu mi-am dat cu dezinfectant in Brasov si la Zarnesti eram inca lipicioasa. Am jurat ca nu mai repet experiența.

Henrietta T.: E groaznic de lipicios , s-a întâmplat sa-mi uit Sticluța și am fost nevoită sa îl folosesc , măcar nu-l mai uit pe-al meu 😂
Ionut Z.: Nu ești singurul. Eu nu am scapat de chestia ai până nu m-am spălat pe mâini!!

Radu M.: Dezinfectant de foarte proasta calitate, parca te-ai da cu smoala, tot ce atingi dupa te lipesti, plus mirosul pe care il are. Nu conteaza ca dai un fâs sau 10, la fel de prost e, il evit de fiecare data

Previous Story

Brașov. Medicul Florin Orțan, mesaj pentru primarul George Scripcaru și președintele CJ Adrian Veștea: “Cate teste se efectuează pe zi la Brașov?” Acesta e un secret foarte bine păstrat. Pentru ca nu vrem sa ne liniștim, vrem doar sa știm ADEVARUL. Avem o proporție mai mare de pozitivi din rândul testaților decât alte regiuni?????? Pana când vom ști adevărul, vedem doar realitatea care ne zbârlește parul!”

Next Story

Brașovul locul doi la infectări cu coronavirus în ultimele 14 zile