Brașov. Infectați. Patru polițiști confirmați cu COVID-19

Last Updated on iulie 8, 2020 IPJ Brașov anunță că 4 polițiști au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

„La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în acest moment, patru polițiști sunt confirmați cu COVID-19. A fost efectuată procedura Direcției de Sănătate Publică Brașov. Activitatea instituției se desfășoară în condiții normale.

Brașov. Infectați. Patru polițiști confirmați cu COVID-19 1

De asemenea, la nivelul unitătii noastre sunt luate, constant, măsuri de dezinfectare a spațiilor. Polițiștii aflați în izolare la domiciliu, în număr de 9, nu prezintă simptome specifice noului coronavirus”, a explicat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al instituției, agent Nadia Olaru.

Previous Story

Medicul Grigorescu Dan: „Spitalul Regional Brașov a murit… E oficial! Din păcate, trebuie să ne luăm adio de la orice speranță privind construirea Spitalului Regional Brașov, odată ce în proaspătul Plan Național de Investiții și Relansare Economică al actualului guvern, niciun alt spital regional, cu excepția celor din Cluj, Iași și Craiova, nu mai intră în discuție să fie înființat în țară până în 2027!”

Next Story

Șefa DSP Brașov. “Sunt focare în instituţii, de stat sau private. Cumulează maximum 9 cazuri per focar. Profilul de imbolnăvire este un pic mai sever, ponderea pacienţilor cu forme ușoare este mai mică decât la începutul epidemiei”.