Împărțeală. Aeroportul Brașov doar pentru marfă iar Aeroportul Sibiu doar pentru turiști? Medicul Dan Grigorescu: „Dacă Sibiul se simte amenințat de Aeroportul Brașov, iar Târgu Mureș-ul de Spitalul Regional Brașov; Și dacă Aeroportul e deja în construcție, iar Spitalul Regional nici pe departe, ci doar în discuție;  Să se afle”:

Last Updated on iulie 21, 2020 Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, apropiat Klaus Iohannis, s-a întâlnit cu primarul George Scripcaru pentru a discuta o împărțire a rolurilor Aeroporturilor din Brașov și Sibiu. Brașovului i s-a transmis frumos să se ocupe de partea Cargo iar Sibiul de parte de turiști. Credeți că George Scricparu și Adrian Veștea se vor împotrivi vreodată lui Klaus Iohannis? Îi vedeți chiar așa curajoși? Este atâta bucurie că Brașovul va avea aeroport dar riscăm să ne uităm doar la avioanele de marfă cum zboară de aici. Dacă Brașovul nu va accepta târgul va fi iar izolat. Iar dacă Brașovul nu va cere ceva substanțial la schimb iar va fi rău.

Emil Hurezeanu, citat de mytex.ro: „Am semnalat, ca fiu al Sibiului şi prieten apropiat la Braşovului, faptul că ne simţim din ce în ce mai «ameninţaţi» de aeroportul dumneavoastră, care părea la început o himeră şi o promisiune pe termen lung, dar care începe să se transforme în realitate şi ne va face concurenţă la Sibiu. Dar cum se va zbura din ce în ce mai mult şi zborurile vor fi specializate, ne gândim ca între Sibiu, Braşov şi Cluj să existe o formă de complementaritate, în aşa fel încât unii să aducă mai mulţi pasageri, alţii mai mult cargo”.

Împărțeală. Aeroportul Brașov doar pentru marfă iar Aeroportul Sibiu doar pentru turiști? Medicul Dan Grigorescu: „Dacă Sibiul se simte amenințat de Aeroportul Brașov, iar Târgu Mureș-ul de Spitalul Regional Brașov; Și dacă Aeroportul e deja în construcție, iar Spitalul Regional nici pe departe, ci doar în discuție;  Să se afle”: 1

Brașovul va fi cu cargo pentru că aici sunt mai multe companii germane decât la Sibiu, se produce multă marfă.

Medicul Grigorescu Dan: „Regula de trei simplă.
Dacă Sibiul se simte amenințat de Aeroportul Brașov, iar Târgu Mureș-ul de Spitalul Regional Brașov;
Și dacă Aeroportul e deja în construcție, iar Spitalul Regional nici pe departe, ci doar în discuție;

Să se afle:
1. La care din cele două obiective va renunța cu siguranță viitoarea guvernare?
și

2. Care dintre cele trei aeroporturi (Sibiu, Braşov şi Cluj) între care domnul Hurezeanu preconizează să existe o formă de complementaritate (în aşa fel încât unii să aducă mai mulţi pasageri, alții mai mult cargo), va fi desemnat ca aeroport prioritar pentru mărfuri?”

Previous Story

Un brașovean stabilit în Germania vine special cu avionul ca să voteze cu Allen Coliban. „Am ales să îmi dozez resursele acolo unde pot face diferența. Un vot pentru Allen Coliban la alegerile locale poate aseza un om capabil în Primăria celui mai frumos oraș din România”

Next Story

Focar Brașov. Ludovic Orban: „3-4 localități din județul Brașov se află în monitorizare pentru carantină!