Un brașovean stabilit în Germania vine special cu avionul ca să voteze cu Allen Coliban. „Am ales să îmi dozez resursele acolo unde pot face diferența. Un vot pentru Allen Coliban la alegerile locale poate aseza un om capabil în Primăria celui mai frumos oraș din România”

Last Updated on iulie 21, 2020 Un brașovean stabilit în Germania a anunțat că și-a cumpărat bilete de avion pentru a vota la alegerile pentru Primărie cu Allen Coliban. Așa începe valul împotriva lui George Scripcaru, mult prea plictisit de atâtea mandate de primar.

Daniel Tohoneanu: „Am ales să îmi dozez resursele acolo unde pot face diferența. Un vot pentru Allen Coliban la alegerile locale poate aseza un om capabil în Primăria celui mai frumos oraș din România”.
Un brașovean stabilit în Germania vine special cu avionul ca să voteze cu Allen Coliban. „Am ales să îmi dozez resursele acolo unde pot face diferența. Un vot pentru Allen Coliban la alegerile locale poate aseza un om capabil în Primăria celui mai frumos oraș din România” 1

Allen Coliban: „Realitatea! Alte județe din Regiunea Centru se dezvoltă, Brașovul stagnează.
Potrivit statisticilor, în județul Sibiu, câștigul salarial mediu nominal net este cu … 516 lei mai mare decât cel din Brașov.

Din păcate, se pare că administrația liberală, care a condus zeci de ani, nu a reușit să îmbunătățească calitatea vieții la Brașov. Un management bun al administrației ar trebui să se vadă și în buzunarul cetățenilor. Degeaba la nivel declarativ Brașovul stă bine și se dezvoltă, dacă acest lucru nu se vede și în viața de zi cu zi a cetățenilor.”

Un brașovean stabilit în Germania vine special cu avionul ca să voteze cu Allen Coliban. „Am ales să îmi dozez resursele acolo unde pot face diferența. Un vot pentru Allen Coliban la alegerile locale poate aseza un om capabil în Primăria celui mai frumos oraș din România” 2

Brașovul merită mai mult!
Brașovul poate mai mult!
Ești de acord?”

Previous Story

Medicul Dan Grigorescu: „Eu asta aș face, domnule Ministru al Sănătății! Alexandre Eram este ultimul pacient infectat cu SARS-COV-2 despre care s-a aflat public că a beneficiat de terapia cu plasmă hiperimună (“transfuzie cu plasmă” – vezi declarația soției lui, Andreea Esca). Un simplu cetățean ar trebui sa înțeleagă că acest tip de terapie se adresează tuturor cazurilor grave, nu doar personalităților. Dar oare există suficientă astfel de plasmă pentru toți cei care ar avea nevoie?”

Next Story

Împărțeală. Aeroportul Brașov doar pentru marfă iar Aeroportul Sibiu doar pentru turiști? Medicul Dan Grigorescu: „Dacă Sibiul se simte amenințat de Aeroportul Brașov, iar Târgu Mureș-ul de Spitalul Regional Brașov; Și dacă Aeroportul e deja în construcție, iar Spitalul Regional nici pe departe, ci doar în discuție;  Să se afle”: