Brașov. Octavia: „Monstrul e aproape gata”. Va avea succes Mall-ul AFI din Centrul Civic?

Last Updated on iunie 10, 2020 Un colos de beton și sticlă este aproape gata în Centrul Civic. Îi spune Mall-ul AFI iar unii cred că va bloca toată zona.

Octavia C. a postat o fotografie pe grupul de Facebook Brasov, cel mai frumos oras din Romania, cu mesajul: „Monstrul e aproape gata”

Brașov. Octavia: „Monstrul e aproape gata”. Va avea succes Mall-ul AFI din Centrul Civic? 1

Ioana M.: La coada la deschidere cu toții ! Sa rupem ușile și sa blocam parcările
Corina C.: Oaaaaa ce frumos e…..!!!!Asa và convine???🤣

Nicoleta M.: E o clădire modernă, așezată în centrul modern (civic) al Brașovului, clădire care va deveni reprezentativă. Este cea mai mare din oraș, clar. Ne place sau nu, este deja construită și nu va fi demolată, ci va funcționa, creând multe locuri de muncă pentru brașoveni. Deci va trebui sa ne obișnuim cu ideea..

Mihai Nanu: Sigur, blocarea totala a traficului și a orașului acolo e așa, un fleac peste care putem trece ușor
Sorin M.: Este singurul din Europa,in mijlocul orasului.

Alecsandra S.: Eu nu comentez de fel… dar era bine pentru(șoferi) circulație, aglomerație să fie amplasat altundeva, mai la periferia orașului. Așa era normal.
În rest ,spor la muncă tuturor angajaților (că o să fie destule locuri de muncă)!

Ion B.: O clădire urata într-un loc nepotrivit. Singurul om mândru de aceasta clădire și mulțumit pe măsură este Scripcaru, sa meargă în Oradea, Cluj, dar pardon el asa a văzut pe la el, de unde ziceați ca este?

Mariana P.: Într-adevăr! Monstru ‘ . Nu își are locul in centrul Brașovului ! Acum raul este făcut . Nu cred că mai scăpăm de mastodont vreo data.

Carol D.: Si la București, AFI Cotroceni e in centru si nu a murit nimeni, ca va fi mai greu cu traficul auto de vazut, probabil asa va fi, hai sa vedem inatai cum o sa fie si timp de critici o sa fie berechet!

Previous Story

Alarmant. Tudor Benga: „Brașovul a ajuns astăzi pe poziția a treia la nivel național după numărul de cazuri de covid confirmate. Evoluția ultimelor zile este îngrijorătoare, Brașovul a crescut accelerat comparativ cu alte județe în ultima săptămână și acum doar Suceava și Bucureștiul înregistrează mai multe cazuri decât noi. Prin urmare …”

Next Story

Brașov. Cristi: „Stupoare! Am urcat în troleibuzul 8 și am constatat că mulți oameni nu aveau mască. Am crezut ca explodez de nervi știind că Brașovul este în topul infectărilor! I-am luat la întrebări pe toți…Unii au tăcut mâlc, alții au zis că …”