Brașov. Cristi: „Stupoare! Am urcat în troleibuzul 8 și am constatat că mulți oameni nu aveau mască. Am crezut ca explodez de nervi știind că Brașovul este în topul infectărilor! I-am luat la întrebări pe toți…Unii au tăcut mâlc, alții au zis că …”

Last Updated on iunie 10, 2020 Relaxarea nu face bine Brașovului, în aceste zile. A urcat pe locul 3 la numărul de îmbolnăviri. Pe autobuze unii călători nu mai poartă mască. Ce se va întâmpla în următoarele zile?

Pe Facebook, Cristi Bajenaru a scris: „Stupoare! Am urcat în troleibuzul 8 și am constatat că mulți oameni nu aveau mască. Am crezut ca explodez de nervi știind că Brașovul este în topul infectărilor!

Brașov. Cristi: „Stupoare! Am urcat în troleibuzul 8 și am constatat că mulți oameni nu aveau mască. Am crezut ca explodez de nervi știind că Brașovul este în topul infectărilor! I-am luat la întrebări pe toți...Unii au tăcut mâlc, alții au zis că ...” 1

33 de noi cazuri și astăzi. I-am luat la întrebări pe toți…Unii au tăcut mâlc, alții au zis că au uitat acasă măștile, alții că le au în buzunare, dar trebuie să coboare imediat din troleibuz!

Suntem de tot rahatul și ne merităm soarta!

Brașovul a înregistrat astăzi peste 30 de cazuri de covid-19, iar celor mai mulți oameni nu le pasă. Suntem inconștienți și ne merităm soarta.

Deci, să nu aud pe nimeni: “D….i de guvernanți, iarăși au declarat stare de urgență!” Românul respectă regulile doar când este ars la buzunar, că de vorbă bună nu știe…🤔😓😓😓😓”

Direcția de Sănătate Publică informează că astăzi, în județul Brașov, 33 de persoane sunt în carantină și 1.916 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Previous Story

Brașov. Octavia: „Monstrul e aproape gata”. Va avea succes Mall-ul AFI din Centrul Civic?

Next Story

Spitalul Regional Brașov blocat de Târgu Mureș, cu ajutorul Bucureștiului. PNL Brașov ce face? Medicul Dan Grigorescu: „Punct și (din păcate) de la capăt!  În prezent, totul pare înghețat. Pentru că, deși avem terenul, nu mai avem spitalul, cât timp Regionalul de Brașov a fost trecut pe linie moartă printr-o decizie ministerială…”