Spitalul Regional Brașov blocat de Târgu Mureș, cu ajutorul Bucureștiului. PNL Brașov ce face? Medicul Dan Grigorescu: „Punct și (din păcate) de la capăt!  În prezent, totul pare înghețat. Pentru că, deși avem terenul, nu mai avem spitalul, cât timp Regionalul de Brașov a fost trecut pe linie moartă printr-o decizie ministerială…”

Last Updated on iunie 10, 2020 Spital Regional, Banca Mondială, Primărie, Ministerul Sănătății … și totul a dispărut. Medicul Dan Grigorescu, cel care a inițiat proiectul Noului Spital Regional, anunță că totul a fost blocat de Târgu Mureș, cu ajutorul Bucureștiului. PNL Brașov trebuie să iasă la explicații de ce a permis acest lucru și să repună proiectul.

Grigorescu Dan: „Punct și (din păcate) de la capăt!
Aceasta (vezi mai jos!) era situația proiectului Noul Spital al Brașovului în urmă cu TREI ani, așa cum a fost dezvoltat de ANSB!

Spitalul Regional Brașov blocat de Târgu Mureș, cu ajutorul Bucureștiului. PNL Brașov ce face? Medicul Dan Grigorescu: „Punct și (din păcate) de la capăt!  În prezent, totul pare înghețat. Pentru că, deși avem terenul, nu mai avem spitalul, cât timp Regionalul de Brașov a fost trecut pe linie moartă printr-o decizie ministerială...” 1

În prezent, totul pare înghețat, după intrarea lui într-o eră a unei glaciațiuni locale greu de explicat. Greu, dar posibil de înțeles!

Precum în cântecelul cu “Podul de piatră…”, nu ne rămâne altceva de făcut, nouă, ANSB-iștilor, decât să reluăm “ostilitățile” în războiul Noului Spital!

Pentru că, deși avem terenul, nu mai avem spitalul, cât timp Regionalul de Brașov a fost trecut pe linie moartă printr-o decizie ministerială inițiată în underground la Tg.Mureș!

Nu de alta, dar “timpul, Covizii și brașovenii” nu mai au răbdare!”

Previous Story

Brașov. Cristi: „Stupoare! Am urcat în troleibuzul 8 și am constatat că mulți oameni nu aveau mască. Am crezut ca explodez de nervi știind că Brașovul este în topul infectărilor! I-am luat la întrebări pe toți…Unii au tăcut mâlc, alții au zis că …”

Next Story

Brașovul focar de infectări cu coronavirus. Autoritățile explică de ce. Ministrul Sănătății, Prefectul, șefa DSP