Irineu Darău: „În județul Brașov, situația răspândirii infectărilor cu Covid-19 nu arată bine deloc și nu putem fi optimiști privind evoluția, mai ales că mai multe spitale sunt la limita capacității”

Last Updated on iunie 19, 2020 O mască purtată în spații închise poate reduce numărul de îmbolnăviri cu coronavirus. Ușor de înțeles dar extrem de greu de pus în aplicare de unii.

Irineu Darău: „În județul Brașov, situația răspândirii infectărilor cu Covid-19 nu arată bine deloc și nu putem fi optimiști privind evoluția, mai ales că mai multe spitale sunt la limita capacității.

Irineu Darău: „În județul Brașov, situația răspândirii infectărilor cu Covid-19 nu arată bine deloc și nu putem fi optimiști privind evoluția, mai ales că mai multe spitale sunt la limita capacității” 1

Alături de igienă și de purtarea măștii în spațiile publice închise, mai jos aveți soluția cu adevărat simplă pentru a limita cât se mai poate răspândirea acestui virus: distanțarea socială.

Dacă purtați virusul (fără să știți) și lumea se comportă precum înainte de pandemie, 406 persoane vor fi infectate după 30 de zile, plecând doar de la una singură. Cu reducerea expunerii sociale a tuturor la un sfert din cea pe care o avem în mod obișnuit, doar 2,5 persoane vor fi infectate după 30 de zile. #suntemresponsabili #uniipentrualții

Sursă: Raportuldegarda.ro”

Previous Story

Foto/Video Brașov. Drum blocat în zona Pădurea Bogății de viitură

Next Story

Brașov. Ludovic Orban, despre numărul mare de infectări cu coronavirus de la noi