Foto/Video Brașov. Drum blocat în zona Pădurea Bogății de viitură

Last Updated on iunie 19, 2020 Vineri, o viitură puternică a blocat DN13, la km 45, în zona Pădurea Bogății. Drumarii au intervenit și au deblocat șoseaua.

Instituția Prefectului Județul Brașov: „O viitură care a adus o cantitate mare de aluviuni pe șosea a blocat, în această după-amiază DN13, la km 45, în zona Pădurea Bogății.

Foto/Video Brașov. Drum blocat în zona Pădurea Bogății de viitură 1 Foto/Video Brașov. Drum blocat în zona Pădurea Bogății de viitură 2 Foto/Video Brașov. Drum blocat în zona Pădurea Bogății de viitură 3

În urma intervenției Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov- care a mobilizat utilajele disponibile atât de la Districtul Rupea, cât și din cadrul Secție Producție -, precum și a ISU Brașov și a serviciilor voluntare din zonă, carosabilul a fost degajat, iar circulația a revenit la normal.
(credit foto: ISU Brașov)”

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere: „Se circulă normal pe DN 13 la km 45. Angajații CNAIR au curățat partea carosabilă de aluviunile aduse de viitură”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Andrei Caramitru: „De când cu relaxarea a pleznit covid-ul in Brasov dar și Prahova și Constanta. Vrem sa ne distram și sa aruncam cu banii pe fereastra, frate! Paranghelia, manelele și prostia costă vieți. Multe”

Next Story

Irineu Darău: „În județul Brașov, situația răspândirii infectărilor cu Covid-19 nu arată bine deloc și nu putem fi optimiști privind evoluția, mai ales că mai multe spitale sunt la limita capacității”