Andrei Caramitru: „De când cu relaxarea a pleznit covid-ul in Brasov dar și Prahova și Constanta. Vrem sa ne distram și sa aruncam cu banii pe fereastra, frate! Paranghelia, manelele și prostia costă vieți. Multe”

Last Updated on iunie 19, 2020 Brașovul a ajuns la 1,148 de cazuri de coronavirus, spitalele s-au umplut. Ce urmează?

Andrei Caramitru: „De când cu relaxarea a pleznit covid-ul in Brasov dar și Prahova și Constanta (unde era practic la 0 înainte). De București nu mai zic ca e rău de tot. Vrem sa ne distram și sa aruncam cu banii pe fereastra, frate! Paranghelia, manelele și prostia costă vieți. Multe.

Andrei Caramitru: „De când cu relaxarea a pleznit covid-ul in Brasov dar și Prahova și Constanta. Vrem sa ne distram și sa aruncam cu banii pe fereastra, frate! Paranghelia, manelele și prostia costă vieți. Multe” 1

Le mai zic ceva la inconștienții ăștia. Economia e praf și va fi și mai praf ca nu putem evita din cauza voastră valul 2. Așa ca bani nu o sa mai aveți. O sa urlati de foame ca nu puneți nimic deoparte – dacă nu o sa fiți intubați…”

Direcția de Sănătate Publică informează că astăzi, în județul Brașov, 34 de persoane sunt în carantină și 1.398 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

 

Previous Story

Brașov. De astazi circulă telecabinele Kanzel si Tâmpa. Vezi tarifele și programul

Next Story

Foto/Video Brașov. Drum blocat în zona Pădurea Bogății de viitură